Toysdaily 玩具日報

[分享討論] POSE+ STYLE series 勇者王ガオガイガー

勇者王系列有排玩, 如果有埋魔改始源就正
馬仔 發表於 19-1-2021 11:04 AM
呢隻有無人覺得佢改得太勁?

不過我都會定。

算係改出另一種風格啦,改到一半半下場可能就會好似千記果隻天威咁唔湯唔水,依家咁樣反而有新鮮感
其實我咁睇
論可動, 一定係POSE+呢隻勁過超合金魂.
但論還原變形過程, BANDAI個隻一定玩得開心D

個肩位火車無咁長 有返以前山口勝久造型 厚重既感覺

可以確定列車不會穿過身體了
應該是將紅圈處的殼向外翻折包住前端

這裡也能看見轉軸
坐等下隻GGGG....如果有機會出的話...:D
應該都訂定了
見好多師兄話坐定等GGGG,
我反而覺得呢隻啱就訂啦, 如果人人都等, 呢個唔好賣根本唔會有下一隻
而且即使廠方想出,傾版權, 搞設計, 排期推出等又唔知何年何月 :(
sturtle3 發表於 21-1-2021 04:09 PM
應該都訂定了
見好多師兄話坐定等GGGG,
我反而覺得呢隻啱就訂啦, 如果人人都等, 呢個唔好賣根本唔會有下一 ...

我都係咁話,呢種設計第間廠唔會有,錯過咗又有機會炒,GGGG又唔知有無,睇啱心水就好應該支持

Thanks for sharing StoneKeung01 bro.

58000 YEN :QStill, I think it's worthy. Will sell some old collection to prepare some space for this masterpiece. :$
Pose+定價越來越高,雖然他的確成功把不可能的合體變成可能,但係之前好多ching講笑話GGG會超過4000卻成真了。係呢個價錢下很多人都應該無辨法開開心心感受這一隻玩具,而一堆人應該會望而卻步。pose+再唔控制成本,這間公司有機會步半眼後麈(有死忠,但受眾小):time:
哇 58000yen 當75算都over4300
真係過曬心理關口
係靚既 但無耐只能PASS
真係癲價,即使係天威都覺得物非所值,呢隻睇咗當買算!
火車模型都唔駛咁貴……
这只造型很对我胃口,但如果HKD4xxx,那我就不玩了,没办法,鬼叫我穷么。:x