Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2021年9月 超合金魂 GX-96 三一萬能俠號 / 無敵 3X1 及魂限 GX-96X

18cm有啲细……
新宿展出

咁睇唔算太醜,可接受。
其他靚仔玩具已經有好多,我對佢冇情意結,
只希望好玩~~

官網都好似未有發售日期?

18cm 直頭係矮, 睇頭頂高比應該比一隻 MG RX-78-2 仲要細粒
keroro-1972 發表於 17-3-2021 11:49 AM
18cm 直頭係矮, 睇頭頂高比應該比一隻 MG RX-78-2 仲要細粒

佢可能想跟返當年膠玩具細版比例,叧這個人氣不是很大,做太大太貴怕賣不好。
其實這個大小可接受,放在同系列三一旁邊也match
bigbigfriend 發表於 17-3-2021 11:56 AM
佢可能想跟返當年膠玩具細版比例,叧這個人氣不是很大,做太大太貴怕賣不好。
其實這個大小可接受,放在 ...

放o係同系列三一旁邊------我都係咁諗。
不過要DC版,之前隻GX-52細好多。

我對佢冇愛,細細隻o岩喇,做大d又唔一定靚o左~~

話時話一號咁設計企得穏咩?隻腳設計到好似無腳踭咁, 無支架企唔企到架?
kk31 發表於 17-3-2021 01:34 PM
話時話一號咁設計企得穏咩?隻腳設計到好似無腳踭咁, 無支架企唔企到架?

有腳踭,亦見到腳踭闊過足踝關節少少。
如果冇背包係企得穩o既,但係加埋成架二號....

等實物啦~~~:x

價格同帝王三一一樣,高度也差不多,good

P 佢個 k, 笨大。
睇佢個勢,隻盔甲戰機要分開係魂限賣

隻野咁細隻已經要千幾銀,加埋架戰機,又要2千幾埋單

横掂玩完一兩野又係得個擺字,我玩番舊合金版好過啦,又大隻又重手,玩得仲開心呀

benbenben4213 發表於 25-3-2021 01:53 PM
P 佢個 k, 笨大。
睇佢個勢,隻盔甲戰機要分開係魂限賣

笨大係原罪?

好微笑隻全ABS膠地球勇者都要24900

GGGG成3,4千啲武器都要分開買

你唔去鬧?
其實我都覺得今時今日bandai 個價錢已經好易接受架啦,其它廠真係好進取下。。
eddiem249 發表於 25-3-2021 01:59 PM
笨大係原罪?

好微笑隻全ABS膠地球勇者都要24900

講得好,隻GGGG最應該鬧,咁X貴都夠膽死咩野都唔跟,過份!原本出個d parts賣成千銀,俾人小爆先加對咩野光翼。

呢隻1500左右,可變戰機又可以合三個型態,算係咁啦!