Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2021年9月 超合金魂 GX-96 三一萬能俠號 / 無敵 3X1 及魂限 GX-96X

著名藍屍店蒸粉劈價: 漆狗凌

有d擔心Bandai的超合金魂部門會被解散; 已連續令財團得不到好回報

兩款三一, 睪滴安, 叫人情何以堪....
熱狗OO 發表於 30-6-2022 11:57 AM
著名藍屍店蒸粉劈價: 漆狗凌

有d擔心Bandai的超合金魂部門會被解散; 已連續令財團得不到好回報

個別啦, 17號好賣呀.

咁當然MB條line 就賺多D啦
nela 發表於 30-6-2022 01:13 PM
個別啦, 17號好賣呀.

咁當然MB條line 就賺多D啦

係喎17號算賣得好; 本來都想買, 但見到實物真係細到嚇死人, 咁樣千三真係屈錢

講劈價, 可能還有GX75sp, 見有店開價千二以下, 仍然清極都清不到貨, 即使17號好賣, 只是1隻好賣頂不住3,4隻插水, 這條line好難捱得耐, 不過, Bandai好似無視市場反應, GX102, 105繼續永井豪, 攬住過去的成功不放手, 就是現在失敗的原因
合金魂有叫座力既機械人要出既都出曬,依條line一係摺左去一係reboot,gx-105應該係笨大試水溫之作,如果萬能俠reboot唔成功的話,合金魂應該凍過水...
fallout8 發表於 30-6-2022 10:11 PM
合金魂有叫座力既機械人要出既都出曬,依條line一係摺左去一係reboot,gx-105應該係笨大試水溫之作,如果萬 ...

光速電神, 超重神, 彈劾凰, SRX, 太保郎都重有得出下
合金魂d設計好保守,米青劈價,想入就快
taifat 發表於 1-7-2022 10:18 AM
合金魂d設計好保守,米青劈價,想入就快

當年套卡通做時有睇過幾集, 好Q難睇, 悶到抽筋, 畫質以當年水平也是極度惡劣, 果年我觀看都嚇親, 直頭係70年代末期都未必有的水平

本來見呢口價我都想一想, 話晒都可以三變, 想真D都唔好為買而買了

玩具剛出時我都有望下開箱YOUTUBE, 好很膠下, 配合無愛之下, 算喇, 499先再考慮, 真係499都要考慮