Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 「METAL STRUCTURE 解体匠機」MSN-04 沙煞比 & 魂限 OPTION PARTS

熱狗OO 發表於 29-12-2022 11:36 AM
禁中應可穩賺500元以上, 大家加油, 1月10號準備定超級電腦

我係旋拍見到有人用低過港魂價去收訂

PS : 不過果個賬戶只係開咗十四日
比想像中矮, 同埋 D 鐳射劍縮晒水

Facebook有人話7仔都有得訂! 真定假?

MasterGen 發表於 29-12-2022 07:48 PM

洗唔洗儲印花加錢換

請問收到的師兄 可以度一度底坐的尺寸嗎?

想知闊度及深度,謝!
熱狗OO 發表於 27-12-2022 03:42 PM
睇番定價, 係18萬yen, 正價即1萬1千元內。
好喇, 話哂我6歲開始睇太空戰士, 我排1萬。

聽講連七仔都有得賣,街上應該好多貨,再加上依類空間殺手唔係個個食得起,後續應該有好戲睇....
fallout8 發表於 30-12-2022 12:50 PM
聽講連七仔都有得賣,街上應該好多貨,再加上依類空間殺手唔係個個食得起,後續應該有好戲睇....  ...

果張相有睇, 肯定玩野喇, 唔係些粉玩野, 應該係某玩具店的職員拿公司的廣告經過些粉放上去影既姐
MasterGen 發表於 29-12-2022 07:48 PM

假的, 切7保證, 唔係P圖, 請看上POST

柯南上身: 若些粉真係有得賣, 會唔會咁樣放塊牌在呢個位? D客點拿樓下的物品?
成件事好似放個觀音,關公象咁.
睇咗開箱片, 武裝方面真係較為失望, 唯一可取, 只係爆甲形態
啲標貼真係太多,好似有啲砌模型嘅人,好鍾意見有空位就貼一大張上去,豪冇設計美感可言,尤其是右膊頭膊頭個”Sazabi”自護logo,使唔使左右腳、後裙甲都要有?
bigbigfriend 發表於 2-1-2023 08:36 AM
啲標貼真係太多,好似有啲砌模型嘅人,好鍾意見有空位就貼一大張上去,豪冇設計美感可言,尤其是右膊頭膊頭 ...

對上隻Nu都係咁,d標貼真係over左。
上網睇人開箱就夠, 呢隻玩具比我都未必敢玩敢扭, 咁貴咁多機關
stonekeung01 發表於 28-12-2022 05:05 PM
港魂
METAL STRUCTURE MSN-04 SAZABI EXCLUSIVE OPTIONAL PARTS REWLOOLA LABORATORY
https://p-bandai.com ...

今日開訂