Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Transformers 變形金剛 MPG Raiden 雷電 火車合體

laiken 發表於 31-5-2023 08:21 PM
入三廠嗰隻合體,呢隻分開逐隻display

十分正確!Moon Studio display 合体,呢隻 display 分体
我認為可以列入世纪丑之最!開發部能分享一下這代表作代表了什麼呢?
師兄 雖然我都覺大合体唔靚 但又未去到咁極端 在單體上人型無輸 車型更係遠勝 在大合体之前的幾隻都收貨 只是最後呢隻出到黎令到有d失望姐 如做下身臀部加返長d 有條腰位就已經唔同哂 好好多
有必要做到咁樣衰咩?隻06有大把空間俾你發揮,而家合体後pat pat嗰堆嘢都唔知做咩
hong1971 發表於 2-6-2023 09:34 AM
師兄 雖然我都覺大合体唔靚 但又未去到咁極端 在單體上人型無輸 車型更係遠勝 在大合体之前的幾隻都收貨 只 ...

只要有腰有大腿其實就算收貨了
CD-ROM 發表於 2-6-2023 05:20 PM
有必要做到咁樣衰咩?隻06有大把空間俾你發揮,而家合体後pat pat嗰堆嘢都唔知做咩 ...

就係囉, 其實大家都希望 06 設計好些就可以, 唉.....出來真係令人失望
hong1971 發表於 2-6-2023 09:34 AM
師兄 雖然我都覺大合体唔靚 但又未去到咁極端 在單體上人型無輸 車型更係遠勝 在大合体之前的幾隻都收貨 只 ...

我之前都有買的, 也會買曬六隻支持下的, 06 咁都唔比番個安慰我地 ....
MPG-06
2024年2月下旬発売予定

最早期啲人話可能年幾兩年先出一隻,儲齊一套可能要天荒地老
眨下眼,八九個月內就出晒其餘三隻

其實咁逐隻買唔覺唔覺咁都幾好,如果一套咁出收你六七千蚊,咁貴又未必有興趣入
MP-06 會有 TT mall 限定版

MPG-06S トレインボットカエン/ライデンBOXセット

售價:25,300 yen
發售日:2024年2月

衰在個腰部大肚腩!!!
頭都洗Q濕咗、第六隻焗買TT mall 限定版
合體後舉起手有咁大塊板隊左出黎?
官方無諗過點收埋佢~?

PV updated

https://youtu.be/Gaw0YP51efY
請問MPG-06s多咗地台&劍? 把劍MPG-06有冇?