Toysdaily 玩具日報

樓主: Douglas.M.Saint

[個人收藏] 電擊限定超級機械人大戰 OG figure 全系表 + 終極討論區

請問各位知唔知香港幾時有電擊FAIRLION S & G???我十二月頭係JP YAHOO見到有得BID,但我係XX船訂咗到依家都未收到電話,打去問就話等通知!!...........................請各位幫忙!!
請問各位知唔知香港幾時有電擊FAIRLION S & G???我十二月頭係JP YAHOO見到有得BID,但我係XX船訂咗到依 ...
valsione 發表於 7-1-2011 09:42 PM

出左差不多一個月
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=143043
唔該晒你,但點解XX船未有GA??
回復 979# valsione

我見到呀虎拍賣有了,才 !$))。
多謝大大消息,我已經攞咗喇!!好失望地係要我自己再打去問有未,佢覆我返咗貨好耐,我問佢咁點解唔打俾我佢就話我應該打咗,我話我連留言都無收過,之後我問佢咁要俾幾錢(因為見拍賣!$)),以為來貨平咗)重要俾人串你張單差幾多咪俾幾多!!
如果買貴&))但可以早過人有就不是一個問題,最慘係貴咁多都要自己打去俾人串兩次重要唔知遲人幾多先到手就唔底,都唔知訂嚟做咩!!
Try 2/F Richmond Centre!  :)
请问有百舌&隼的report么- -
想問問vasaga 會出嗎定出左? 謝謝
the list is so long:71:

i am waiting my first 極殊兵: 告死鳥
http://main.kotobukiya.co.jp/pk/srw/gtb.html