Toysdaily 玩具日報

樓主: Douglas.M.Saint

[個人收藏] 電擊限定超級機械人大戰 OG figure 全系表 + 終極討論區

想問下, 有沒人知香港電擊訂雙子妖精幾$$? THX...
HK$ 2,100。
HK$ 2,100。
gazza1211 發表於 27-6-2010 12:53 AM

仲要平多一魚, 我買佐電擊了, THX
好似減佐價, 以前做十算左右的, 會唔會上水太少人訂所以減價引客呢....
請問下各位C兄... 我未玩過電擊... 想問下D 膠料OK 嘛? 可動得唔得? 同R 魂比點睇? :64:

暫時睇中左百舌同隼 twin bird strike... AROUND 幾魚呢? D 鋪全部都唔QUOTE 價.... :70:
請問下各位C兄... 我未玩過電擊... 想問下D 膠料OK 嘛? 可動得唔得? 同R 魂比點睇?

暫時睇中左百舌 ...
riisdi 發表於 30-6-2010 08:46 AM

同R魂差不多, 有d位會做得比較detail, 但可動R魂會好過佢..........個人奉勸brother你都係唔好入坑, 等bandai出佢地la, 總有機ge, 你見佢都開始出og野了

twin bird 應該7魚樓下有....我n年前係呢個價入的
回復 950# riisdi

I sometime find that Twin Bird is below five red fish in yahxx auction.
同R魂差不多, 有d位會做得比較detail, 但可動R魂會好過佢..........個人奉勸brother你都係唔好入坑, 等 ...
ryvius 發表於 30-6-2010 11:19 PM

C兄講緊新果條BANDAI LINE? 古鐵同CYBASTER 必入 :shiny: 除非真係出得好差....
不過唔知BANDAI 會唔會出得齊D 機... 佢好興淨係出D HIT 野... :63: 好掙扎呀....
回復  riisdi

I sometime find that Twin Bird is below five red fish in yahxx auction.
gazza1211 發表於 1-7-2010 12:00 AM

thanks brother~~ :64:
C兄講緊新果條BANDAI LINE? 古鐵同CYBASTER 必入  除非真係出得好差....
不過唔知BANDAI 會唔會 ...
riisdi 發表於 1-7-2010 07:33 AM

如果唔急, 可以觀望一下先, 睇睇bandai條line出成點再決定都未遲, 多人買自然會出落去, 反正電擊果d舊款除佐少數幾款其他價錢已經唔會再升, 睇定d再買都ok
回復 953# riisdi
真的:睇定D師兄除非你好鍾意電擊og figure ...
如果都係唔好入坑, 我就冇話好說...因我已入坑"我買時隻隻都唔平":我前一排買了"龍人機"大積卡"龍卷"三式異變機" 025 華斯奧尼"虎龍王"近排買了"雷鳳"SRX"我落了訂要七月頭先取..重有"龍虎王"我都要天價入.同壽屋機戰 OG 模型都有玩.........嗚:70:血路行不完呀!..........師兄不如玩壽屋機戰 OG 模型起碼200~300元的事 或 bandai出og..........
回復  riisdi
真的:睇定D師兄除非你好鍾意電擊og figure ...
如果都係唔好入坑, 我就冇話好說...因我已 ...
天元突破 發表於 1-7-2010 06:28 PM

小弟似乎已經見到前輩身後O既一條血路 :(
模型小弟就唔多砌... 不過聽完各位師兄O甘講小弟都係忍一忍手 :60:
回復 957# riisdi
:!熱血:*變:$血路:70:機戰血路行不完:70:
回復 956# 天元突破

中毒,恭喜恭喜 :34::34::34:
回復 959# gazza1211
:70::70::70:我已毒到冇得救...........................................................嗚..........毒發身亡:die::die::die:
:43:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x