Toysdaily 玩具日報

樓主: Douglas.M.Saint

[個人收藏] 電擊限定超級機械人大戰 OG figure 全系表 + 終極討論區

原帖由 aumanchuen 於 22-7-2009 04:12 PM 發表
Hi....Do you selling any OG figure?

I'm a collector................ Not a seller................. :(

Which one u are looking for and I can take a look that where still can find it.  :67:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 21-7-2009 09:34 AM 發表
I strongly believed that the project was cancelled................ :ice:

絕對係,一隻機械人PVC,售價可以同超合金看齊,試問又會有幾多人願意以接近成千銀、甚至千幾銀買舊膠,尤其是呢度咁多人成日嫌D玩具太膠,機戰Fans當然係例外啦,加上呢系列質素越黎越差,唔胎死腹中先至奇。:38:
原帖由 迷人超 於 23-7-2009 01:32 發表

絕對係,一隻機械人PVC,售價可以同超合金看齊,試問又會有幾多人願意以接近成千銀、甚至千幾銀買舊膠,尤其是呢度咁多人成日嫌D玩具太膠,機戰Fans當然係例外啦,加上呢系列質素越黎越差,唔胎死腹中先至奇。:38:

NO!!!!:no:
主區無人講,今期電擊  - 龍虎王 15,750 yen

無視無視:p
原帖由 E.T. 於 24-9-2009 09:14 發表

:Q:Q:Q

That means around HK1575 in HK!!!!:47::47::47:

Even more expensive than GX-46...................................
原帖由 cybaster 於 24-9-2009 02:02 PM 發表

That means around HK1575 in HK!!!!:47::47::47:

Even more expensive than GX-46...................................

儲開o既大大就一定會買,但價錢真係太貴,相信都唔會吸引倒"新客"。:38:
原帖由 cybaster 於 24-9-2009 14:02 發表

十算唔知得唔得呢
印象中對上一隻訂時都仲係七算年代
o個陣就要九至十算左右

而家 8.5 算時代唔知會係........:unhappy:
:$ 龍虎王:$ :help: 我等到.........貴....15,750 yen

:* .....照買
原帖由 E.T. 於 24-9-2009 09:14 AM 發表

May be it is the last Volks SRWOG figure.............. So.................... :(
原帖由 Douglas.M.Saint 於 27-9-2009 21:51 發表

May be it is the last Volks SRWOG figure.............. So.................... :(

我就已經無晒興趣
成千五、六銀買隻完全無進步過的 figure
當然龍虎王係好吸引,始終係我所有 og o野中最鍾意的一隻
但呢個價真係.....算數....:56:
看來壽屋都好少機會出到龍虎王..都要益多次Volks:55:

想問下有冇大大知龍虎王係唔係可以係11月電擊中文版訂到?同埋HKD訂價係幾多?..因為小弟冇買開電擊黎睇..希望有買開既大大可以幫忙解答一下..thx
原帖由 marcoyinbase 於 28-9-2009 15:37 發表
看來壽屋都好少機會出到龍虎王..都要益多次Volks:55:

想問下有冇大大知龍虎王係唔係可以係11月電擊中文版訂到?同埋HKD訂價係幾多?..因為小弟冇買開電擊黎睇..希望有買開既大大可以幫忙解答一下..thx

下個月 20 號先出相等於日本今期的中文電擊
請等到下個月尾
原帖由 E.T. 於 28-9-2009 03:42 PM 發表

請等到下個月尾

Thx E.T. 大大:77:
原帖由 E.T. 於 28-9-2009 15:42 發表

請等到下個月尾

買今個月電擊先再決定訂唔訂
昨天買左電擊,有得訂la~~
:47: 不過...好貴~~