Toysdaily 玩具日報

動漫特攝經典悲壯場面選舉:)

路人真到最後一集依然係路人,最後抱住Luna一齊痛哭:o
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原文章由 於 18-8-2007 03:06 發表
我想問下呢  eva 結局講咩??  明日香同綾波麗 係咪死左?e套野我冇睇晒成套  但最近打機戰mx 見到0號機自爆
1號機又比阿當控制左  跟住比我殺左    請問eva結局  明日香同綾波麗點??

fans難聽講就係爛尾.
如果個"恭喜晒...."open end真係咁正
就唔會用電影版補完後又再補完,補來補去都未完....
頭像被屏蔽
原文章由 拉打仁 於 18-8-2007 05:56 發表

動畫版打最後一隻使徒有了草草了事,最尾又成集都唔知做乜,OVA都睇到我好亂.....

你應該想講2套電影版?係啊,除左D打鬥拍得好正,個ENDING又係講D唔講D,任得佢UP
而家又話有新劇場版,而且係一開兩集,補完後再補完再補完再補完再補完....
真係唔得佢死....
原文章由 TL 於 16-8-2007 05:41 PM 發表
Nexus 第24集, 幫個女角擋子彈 :
http://www.youtube.com/watch?v=saBc7TJaXxs

對山王嗰場, 櫻木背脊受傷後被山王偷咗佢個波, 對方(唔記得邊個)昇起射波, 櫻木忍痛跳起攔截, 大叫「俾番個波我 !」

係咪沢北呢???:?
其實計入樽, 三井帶人去體育館攪事, 之後認錯話想打返籃球, 係好感動既...:sad:

咁又講下賣飛佛, 星矢...

冥王篇撒卡, 卡妙同修羅消散一刻, 係勁傷感...但我未至於喊既...:shy:
0083 賈圖之死
有冇人看過<蒼之傳說>/<足球風雲>久保嘉晴死果幕 ?

為左出線 ,隊長久保嘉晴一個人扭對方一隊 ,入左波同時心臟病發跪在龍門前死左 !

(久保嘉晴是全隊最強, 卡通中喻為日本未來希望 ...全能中場、後衛、前鋒 ,多間名校邀請都唔入只留在主角隊cheap cheap隊 ,寧願一個人撐起成隊 ....能力近似戴志偉.....)

當時我真係睇到喊, 冇想過佢會死得咁突然 ......

到後尾每次男主角回想起久保嘉晴同佢講 : "俊彥 ,你喜歡足球嗎 ?" 我都忍不住喊了出來 .....

:sad:

久保嘉晴一個人扭對方一隊果段 :

http://youtube.com/watch?v=jXek7EdT4a4

男主角之後著左代表久保嘉晴的10號波衫 ,佢之後亦好受久保嘉晴影響(連入波動作也一樣) :
http://youtube.com/watch?v=RHyOndGmgZ8

[ 本文章最後由 鈴奈 於 18-8-2007 04:32 PM 編輯 ]
原文章由 鈴奈 於 18-8-2007 04:07 PM 發表
有冇人看過<蒼之傳說>/<足球風雲>久保嘉晴死果幕 ?

為左出線 ,隊長久保嘉晴一個人扭對方一隊 ,入左波同時心臟病發跪在龍門前死左 !

(久保嘉晴是全隊最強, 卡通中喻為日本未來希望 ...全能中場、 ...

久保嘉晴是出名到未睇過足球風雲都聽過佢名:!
第三代之死.........:die::die:
原文章由 cokelight 於 18/8/2007 18:08 發表
第三代之死.........:die::die:

?????????????
請問係邊套動漫呀?
原文章由 icyhugs 於 19-8-2007 11:37 AM 發表

?????????????
請問係邊套動漫呀?

應該係火影忍者/狐忍:?
原文章由 原罪 於 18-8-2007 05:45 PM 發表

久保嘉晴是出名到未睇過足球風雲都聽過佢名:!

點解ge ? :?
原文章由 鈴奈 於 19-8-2007 05:35 PM 發表

點解ge ? :?

:ice:.....多人提.....吹水講開......