Toysdaily 玩具日報

動漫特攝經典悲壯場面選舉:)

Gunbuster  個 ending,喊咗
0079自護女間諜(丹尼女友)飛咗出海....

仲有一個唔係悲壯但係都喊嘅
響子(向五代說) : 請你答應我,你唔可以比我早死
簡單一句,又喊咗

[ 本文章最後由 WalkerMachine 於 15-8-2007 08:53 PM 編輯 ]
原文章由 WalkerMachine 於 15-8-2007 08:50 PM 發表
響子(向五代說) : 請你答應我,你唔可以比我早死

咁熟既呢句 !!! :@
原文章由 威哥仔 於 15-8-2007 08:52 PM 發表
咁熟既呢句 !!! :@

有人抄過?
相聚一刻最尾幾集,真係要帶定紙巾架:DD
新生勇者王對勇者王....
最後ggg俾gfg打瓜左
原文章由 WalkerMachine 於 15-8-2007 08:54 PM 發表

有人抄過?
相聚一刻最尾幾集,真係要帶定紙巾架:DD

應該係 , 一時諗唔起邊到聽過 !!!
潮與虎:老虎之死:sad:
原文章由 K66 於 15-8-2007 08:34 PM 發表
仲有《銀英傳》楊威利之死!
必入10大!

銀河英雄傳說我想投

齊格飛•吉爾菲艾斯之死
睇小說都喊:sad:(第一次睇小說都喊....就咁比左第一次佢...仲要上堂偷睇....)
我想提一套動畫....
但邊幕最感動唔記得...
只記得成套都心酸...

<想重回那一天>:oh:橙路

一路覺得阿光阻頭阻勢....睇完呢套....
覺得佢真係好慘....咩都無哂....
有d 片睇下先記得

EVA ending........明日香對真嗣說: 「我想作嘔...」:(

gundam seed........阿C蘭同基拉自爆:blame:

Zeta gundam........加美尤打死斯洛哥後癲左:die:

鋼之鍊金術師........鍊成媽媽失敗:no:

高智能方程式zero........隼人開到聲壓渦啦:shy:

宇宙之騎士........Blade 打死所有兄弟姊妹:$

再見螢火蟲........大哥抱著死去的妹妹

[ 本文章最後由 大面豬 於 15-8-2007 11:56 PM 編輯 ]
再續acg悲壯場面

<蝕>之中....格里弗斯強卡斯卡...格斯右眼的殘影(烙印戰士)
汪達與巨像的結局(汪達與巨像)
零2紅蝴蝶公式結局...親手殺手姐姐(零2紅蝴蝶)

記得再續...
原文章由 原罪 於 15-8-2007 11:45 PM 發表
再續acg悲壯場面

<蝕>之中....格里弗斯強卡斯卡...格斯右眼的殘影(烙印戰士)
汪達與巨像的結局(汪達與巨像)
零2紅蝴蝶公式結局...親手殺手姐姐(零2紅蝴蝶)

記得再續...

親手殺死姐姐<-------真係咩?
原文章由 大面豬 於 15-8-2007 11:48 PM 發表

親手殺死姐姐<-------真係咩?

大大有玩過嗎?
http://www.youtube.com/watch?v=J_ynWU645xk

這一個結局啊:sad:
p.s.首歌好聽到震:shy:
http://www.youtube.com/watch?v=wgQceX25EaQ
http://www.youtube.com/watch?v=b ... related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=o ... related&search=

汪達與巨像的結局....
汪達的故事好簡單....講主角為了令重要的人復活...
抱著屍體....偷了往昔之劍...到了這片被隔絕的禁地.....為了使重要的人複活....
打到十六個可怕的巨像....使出禁忌之術....汪達只知道會負出代價....
但....他還是選了那條路....故事就開始了.....
原文章由 原罪 於 15/8/2007 14:24 發表

小朋友幾時有死??:blame:

Sorry...因為冇睇過...只係係當年《A Club》睇過機體介紹...
原文章由 icyhugs 於 16-8-2007 12:58 AM 發表

Sorry...因為冇睇過...只係係當年《A Club》睇過機體介紹...

:DD玩下咋!唔好介意.

再寫一個悲壯場面

加爾巴一號因腦袋受損.啟動過剩防衛系統.把深町晶之父殺死(強殖裝甲)