Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

就算淘寶都見議買有獨立包裝嗰啲,一盤盤賣超平通常都係工廠生產檢測出來的不合格品,有風險,小則電量超低,大則容易漏電池水整壞主板。
bigbigfriend 發表於 14-9-2023 09:55 AM
就算淘寶都見議買有獨立包裝嗰啲,一盤盤賣超平通常都係工廠生產檢測出來的不合格品,有風險,小則電量超 ...

都係朋友介紹,佢話同佢哋買過其他型號電池,試過用唔晒擺咗成年都冇事,反正又唔會成日玩,玩完拆電係常識,而且獨立包裝嘅耐咗都一樣會有漏電池水嘅機會甚至澎脹爆開,分别真係唔大

其實台灣同外國都好興買一大盤嘅電池,尤其係外國,獨立包裝特别貴,但往往有好多小傢具要用到,佢哋就會去配一大盤,有d亦可以好似執藥咁講明邊款各要幾多粒

https://yqcka800.pixnet.net/blog ... A0lr44%28ag13%29%28

https://www.walmart.com/ip/LR41- ... aces-LR41/487549258
ToyKnife 發表於 10-9-2023 04:57 PM
師兄,我講事實即刻被某啲人攻擊話洗白。我想講嘅係,你真心覺得有問題,你選擇做什麼去處理,了解完個問 ...

跟進一下,過咗5日,pose+有冇覆你封email?

暫時未有~  發表於 15-9-2023 07:56 AM
ToyKnife 發表於 10-9-2023 06:17 PM
師兄如你之所言,就算事實擺在眼前佢哋都唔會承認,因為一認就X咗。你已經講中咗,你都搵埋proof,都仲有 ...

咁睇嚟你封係為咗希望POSE+做得更好嘅email都冇乜用喎
其實有眼見p+個fb page咁多人hi,佢哋都冇回應過一句,都唔expect佢會覆私人email嫁喇
mpp025 發表於 12-9-2023 11:55 PM
請問師兄是什麼來的,有否多些資訊可以參考?例如youtube 等的link,謝謝

你search 模型改燈就會有

謝謝  發表於 16-9-2023 07:07 PM
睇嚟戰國魔神都唔會短時間之內公佈幾時開賣lu
Asukakeki 發表於 18-9-2023 10:05 AM

不明白你說的是什麼,因為戰國魔神,已經是pose+很久之前已經推出了市面的產品,而最近宣傳的是會場改了色的限定版,也已經在之前的會場全數賣出了,所以不明白你說的是什麼,還是你說的是另一間公司,CCS toys的戰國魔神

CCSToys 有話出戰國魔神???  發表於 7-10-2023 06:48 PM
mpp025 發表於 18-9-2023 03:45 PM
不明白你說的是什麼,因為戰國魔神,已經是pose+很久之前已經推出了市面的產品,而最近宣傳的是會場改了 ...

之前已說改色限定會動漫節後再開預訂,但到現在還未公佈

原來如此,謝謝  發表於 18-9-2023 04:30 PM
等佢找咗宇宙戰士條數先啦,訂就開咗同收晒,但就比金鎚打咗尖,消息都冇,如果再比戰國打埋尖,真係暴動都似
Asukakeki 發表於 18-9-2023 10:05 AM

當日在動漫節會場內價錢2280元
G-man 發表於 18-9-2023 06:39 PM
當日在動漫節會場內價錢2280元

冇哂消息,先頭隻鎚仔事件,我估會潛一排水先。作為玩家唯有等,我唔會益啲炒家,最多玩少件。
pose+ 新品展示 updated
Vince 發表於 6-10-2023 04:07 PM
pose+ 新品展示 updated

同動漫展的一樣, 駛乜去睇

聽,後日,每日有廿隻戰國現場賣喎。 另外我見佢fb有圖寫20/10開網訂,白獅都有份。
隻宇宙戰士究竟幾時出貨架?

終於睇到HEAT嘅三一實物, 比預期細隻, 同場KingArt果隻大好多似乎較吸引