Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

Hawk 發表於 31-10-2023 09:52 AM
嘩,望穿秋水終於派喇,手頭仲有張疾風單,出年應該都未心有喇……

疾風我都有訂,唔記得佢本身預幾時出貨,我預佢24年中喇
Asukakeki 發表於 31-10-2023 11:25 AM
疾風我都有訂,唔記得佢本身預幾時出貨,我預佢24年中喇

未必得 ... 宇宙戰士 出貨之後,新品黎講,仲有隻 赤光彈茲里安 TRICHARGER&JJ 之後先到 銀河疾風 ...
未計 2 隻 除時打占既轉色 ... 戰國魔神 同 白色勇者王獅子。
Vince 發表於 31-10-2023 02:26 PM
未必得 ... 宇宙戰士 出貨之後,新品黎講,仲有隻 赤光彈茲里安 TRICHARGER&JJ 之後先到 銀河疾風 ...
...

係啵,忘記咗赤光彈,咁預25年中
睇咗樓上師兄d相,宇宙戰士個天窗盒蓋,嫌佢遮得太多玩具本體
Vince 發表於 31-10-2023 02:26 PM
...

仲有占美同麗娜。

佢哋識設計玩具,但管理公司、生意、marketing等等完全係外行。如果公司無人才,不如請個CEO打理啦。
ToyKnife 發表於 1-11-2023 09:53 AM
仲有占美同麗娜。

佢哋識設計玩具,但管理公司、生意、marketing等等完全係外行。如果公司無人才,不如請 ...

我計開左訂又未派果 d …
占美 & 莉娜 好似未開訂?

Oh I see  發表於 1-11-2023 10:37 AM
大家千辛萬苦扭完隻cybaster後,又要開始扭呢隻喇~
https://youtu.be/e2AAhFKTSAE?si=px7RaddvwR_iwlX_

距離發售日不遠了

遊俠 發表於 2-11-2023 10:36 AM
距離發售日不遠了

琴日有得賣啦

入手了?
實物面相比預期好,但始終未睇過套卡通,所以當初冇訂,而家十五十六

未,過多兩日放假先去買
咁大盒,如果包裝上加個手抽位,重現以前DX版嘅包裝,咁就一流
Asukakeki 發表於 3-11-2023 08:05 AM
實物面相比預期好,但始終未睇過套卡通,所以當初冇訂,而家十五十六

3套銀河我都冇睇過,但都有買玩具,哩套我都冇睇過,剩係記得細個有砌過模型,見pose+個變形幾好玩咁,咪買嚟支持下,你睇多啲開箱片再決定吧,始終唔係平
Pose+係出貨方面係不知所謂,但佢設計玩具係有落心機的,比笨大哩啲老牌廠好太多,所以多少都支持下
我喜歡D較冷門既機械人, 呢隻係其中之一, 喜歡佢既分體變形設計, 幾特別, pose+呢隻外型好靚, D變形設計又好有心思, 但最近先訂了戰國魔神,呢隻要稍後先可以入手了...