Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

jin751127 發表於 6-11-2023 11:50 PM
這樣能否看得到?相片壓縮到1.5M了。

你好,相片請先貼到 https://imgur.com/,之後再轉貼相片的 link 來。thx

唉,而家感覺Pose+好似抽盒蛋咁,隨時中大Sad
實體說明書可以話係老餅機械人迷嘅情意結,同發泡膠盒一樣,當然有片輔助更好

沒有附上說明書,如果講係因為環保,我覺得只係藉口,最主要的原因,其實最終目的是節省成本, 不用搜集資料, 也不用排版,校對, 也莫說需要的紙張,時間,人力,物力,全也節省了

附上說明書是基本的做法,有時是覺得說明書不是很清楚時,就會上網再查看一下。為何連這基本的說明書都不附?真覺得不可思議!
系統不給我貼上URL,說我權限不夠,對不起各位大佬,不能給各位看LED基板的品質了。因為POSE跟店家都說是對方要處理,所以我請亞馬遜協助退費退貨,順便我也把本體低價賣出,祝福各位玩得開心,我不給POSE+公司機會了。
Vince 發表於 31-10-2023 02:26 PM
未必得 ... 宇宙戰士 出貨之後,新品黎講,仲有隻 赤光彈茲里安 TRICHARGER&JJ 之後先到 銀河疾風 ...
...

T & JJ關鍵日期:2024年10月
Delay jj, 咁有機會出疾風先喎? 之後我都現衝唔鬼再訂……
Hawk 發表於 13-11-2023 06:12 PM
Delay jj, 咁有機會出疾風先喎? 之後我都現衝唔鬼再訂……

你諗得太完美了
大家用「弗系」既心態去等出貨啦 ...

呢隻宇宙戰士真係問題多多,我相信之後隻矢風應該咁樣賣得會更差。

本身已經無咩人氣,仲要俾呢隻拖下後腿………
攪到玩家唔敢訂貨,等現貨品質再決定
上次展覽公布左出GETTER ONE
過多幾年 我都半百
希望我半百前佢出到貨
taifat 發表於 14-11-2023 12:47 PM
攪到玩家唔敢訂貨,等現貨品質再決定

上次勇者王配件件事處理得咁核突又冇補救,已經令佢哋嘅品牌形象打咗折扣,應該會多咗人睇定啲先
想請教各位先進,請問POSE+的「戰國魔神」近日有再版發售嗎?我指的不是「限定版」那組,而是原本的那個版本喔!先謝謝各位先進了!