Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

TAA 發表於 2-5-2023 04:41 PM
銀行神風個機設真係唔識欣賞。

有d圖仲以為係“麥卡登”
更正:銀河神風主角機名字是「金獅虎」才對
G-man 發表於 30-4-2023 06:38 PM
J9系列創作人已經病逝、第四套作品「銀河神風」也胎死腹中了、主角機械人「金獅狼」只有手稿設定圖、並沒有 ...

不妨POST一下
神風机設唔掂
POSE+ Metal系列 勇者王 GAOGAIGAR GOLDYMARG 及 SGGG 配件 套裝 boxart 發布 & 發售日更新

DX套裝用啞黑襯底及燙金字樣加工,配以UV效果襯托出
「宇宙防衛組織GGG」的透亮標誌;
另由於彩盒尺寸 (52cm x 52cm) 將決定追加手抽規格。
由於物流供應及調動出現狀況,
《POSE+ Metal系列 勇者王GAOGAIGAR》3種商品將排程至7月正式派送;團隊謹此致歉,並再一次衷心感謝大家的熱烈支持!
■ GOLDYMARG 及 SGGG配件 套裝
■ 變成光吧!LED發光組件 及 專用工具 套裝
■ 最終決戰!SGGG DX 套裝
2023年5月 ⇒ 7月
POSE+ Metal系列 宇宙戰士 BALDIOS Boxart & 發售日更新

【宇宙戰士BALDIOS・發售日期更新】
《POSE+ Metal系列 宇宙戰士BALDIOS》將因應物流調動狀況稍延至8月下旬發貨。衷心感謝大家的熱烈支持!
■ 宇宙戰士BALDIOS ⇒ 8月下旬
Vince 發表於 30-4-2023 08:51 PM
天威勇士 & 熱血最強 展示 updated

如果天威 阿龍同蓮娜獨立出隻大既1/6 都會幾吸引, 尤其蓮娜可以換頭/除頭盔
mj23 發表於 3-7-2023 09:25 PM
如果天威 阿龍同蓮娜獨立出隻大既1/6 都會幾吸引, 尤其蓮娜可以換頭/除頭盔 ...

出1/6蓮娜都好

好耐之前CM'S曾出過
ACGHK Pose+ 新品 updated

◾[POSE+METAL series REPLI-GAIGAR & MAMORU Limited ver.]
「我沒有錯!錯的是你!凱哥哥!!」
《勇者王FINAL》京都決戰中登場,並被「真正的勇者」擊敗的複製體GAIGAR及小護,於POSE+METAL系列繼續以獨有造形呈現!網上專頁及ACG會場預訂,即將解禁「承認」!

◾[POSE+PREMIUM生活品系列,動漫節全面進場] 將「熱血」、「努力」和「幸運」,全力注滿刻板日常!
◾[POSE+PREMIUM] 將動畫經典場面與P+機械人偶造形融入設計,
以優質生活品呈獻每位「不屈」於忙碌日程的玩具魂!
◾[POSE+PREMIUM生活品系列] 香港動漫電玩節率先登場!務必親臨POSE+展位E27發掘更多驚喜!

* Awaken Studio Limited 展位: E24,E27,E28

千记个价钱越来越进取了!!!比通胀更高了。
Pose plus 出三一定真三一?
週邊嘢真係無乜興趣,主力只係買機械人玩具
老翻????者王害人不淺!Pose+作為正廠你絕對要出嚟做嘢,我咁貴買你嘅產品就是相信你價值,依家用1/4價錢就買到,如果仲不聞不問,我以後不會再買你們產品!
bigbigfriend 發表於 7-7-2023 10:36 AM
老翻????者王害人不淺!Pose+作為正廠你絕對要出嚟做嘢,我咁貴買你嘅產品就是相信你價值,依家用1/4價錢就 ...

咁你想佢做啲乜呢?依法律途徑响大陸告間大陸公司?你唔係無見過其他大公司出師有名去告都一樣失敗,仲有機會反變被告賠舊大錢比間乞兒公司,再講你知唔知依家間大陸廠係打乜嘢旗號去老翻pose+產品?聽講係政治原因(唔肯定係覺得pose+係黃定係話佢支持港獨,個藉口係好on9,我又唔信佢真係咁爛正義啦,明明只係想賺下快錢都咁多事實),一陣又被國安搞到公司都被封,咁你真係可以實現以後唔再買佢產品啦
點解唯獨係Pose+既玩具就集中哂喺同一個post?