Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 千值綀真三一萬能俠

千記維修過後,我的現在很正常,轉過腰也還沒有甩; 所以也不清楚是不是維修時有換過parts?或許第二批有換過parts?完全不清楚{:1_237:}

重有上色呢個問題,我個人覺得好似係設計風格喎。因為你睇吓佢D頭肩身腳拋光及消光梅花間竹處理應不比全上色簡單及易處理。不過5跟個展出版’又抵比人話嘅!一係就5 好 show呢 個版出嚟
777@code 發表於 25-3-2018 11:22 PM
換返適合大小鬆緊的 ball joint parts  味 ok 囉.如果唔係就有似 wwwkcc 兄咁慢慢磨慢慢試到適合囉。你估 ...

如師兄所言, 是否所有需要換, 都是先有得玩個批? 即響千值門市定個班?

我都係街外面定, 我個隻就OK.
馬仔 發表於 26-3-2018 08:47 AM
如師兄所言, 是否所有需要換, 都是先有得玩個批? 即響千值門市定個班?

我都係街外面定, 我個隻就OK. ...

5理邊度有 問題, 總之行貨有問題就搵千記同你搞掂喇,理鬼佢月頭月尾買咩。 唔通冇問題又 山長水遠咁走去咩。 利申:只係一個小小玩玩具嘅小市民。