Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 千值綀真三一萬能俠

我唔會再訂仟值嘅嘢⋯⋯那野一鑊就夠⋯⋯:angry:,
說真的,很難接受這樣的情形。千值練不知要如何解釋?:67:
沒有合金的感覺
讓人很難懂的公司,不太懂......
追風 發表於 17-3-2018 11:44 PM
說真的,很難接受這樣的情形。千值練不知要如何解釋?

我相信佢唔會解釋,貨已出,買唔買自己決定,鐘意唔要定又自己決定,佢一定唔會退定,一句講曬,佢玩曬。
我地只可以下次唔買佢來表達不滿而已.
呢隻野條腰真係玩我火到黎埋,鬆左之後好q難裝返上去
我係條腰個point位後放左blue tack頂住唔好俾佢鬆個ball位先得搞掂,好鬼煩
成千蚊隻咁既野,冇上色果下都算{:1_213:}
aesopa09843 發表於 19-3-2018 09:11 PM
我係條腰個point位後放左blue tack頂住唔好俾佢鬆個bal ...

如玩甩左就要拆左個ball joint落黎
先將ball joint 啪返落下半身,然後啪返上半身
我的也是,昨天,胸往右轉的比較大,結果就上半身脫離,就和各位師兄所說的,就拆下ball joint裝上去就可以了。雖不難,但常常這樣會不會以後會自然鬆脫?!:69:
馬仔 發表於 19-3-2018 12:48 PM
我相信佢唔會解釋,貨已出,買唔買自己決定,鐘意唔要定又自己決定,佢一定唔會退定,一句講曬,佢玩曬。 ...

我只可以講唔訂,但唔敢講唔買:DD
aesopa09843 發表於 19-3-2018 09:11 PM
我係條腰個point位後放左blue tack頂住唔好俾佢鬆個bal ...

係喎~裝咗下面再黐嚿膠頂住佢都諗得過喎{:1_377:}
wwwkcc 發表於 20-3-2018 08:36 AM
係喎~裝咗下面再黐嚿膠頂住佢都諗得過喎

我可能見到太多同類問題, 所以無扭得太過大, 所以暫時未鬆過.

上身扭過90°就甩架喇  發表於 20-3-2018 04:06 PM
呢隻可以說2018搵笨七,第一名。
昨晚又試了一下,胸部向右轉了45度,結果又脫出了,照理應該不會這麼容易每次上半身都脫出的,是我的這支問題?
追風 發表於 21-3-2018 12:53 PM
昨晚又試了一下,胸部向右轉了45度,結果又脫出了,照理應該不會這麼容易每次上半身都脫出的,是我的這支問 ...

45度應該無問題, 有無相睇睇?
其實真係好討厭千值練既包裝, 永遠起步一半以上都係空氣
IRON MAN系列仲勁, 8成空間係多餘既