Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] [Marvel 電影] Captain Marvel / Marvel 隊長

話樣衰既師兄到底知唔知邊個Brie Larson ,唔計睇完AV3想知CM係邊個既人,剩係睇過佢做room果D電影粉都會入去睇
又點會仆直呢

剩係想睇眼大V臉索女打開本雜誌已經一堆喇,Brie Larson個樣純純地有feel,唔同呢家紅女巫同BW,相對無咁審美疲勞,而且又好戲
係塊臉方啲啫, 都靚女丫
況且都未拍好, 好唔好睇, 無需太早定論
個身型真係普通得滯,除非佢故事正到爆啦,但講真呢 D 英雄漫畫故事又會正得去邊呢
我覺得只需要相信Marvel Studio唔會俾呢套重頭戲衰,當日話奇異博士同黑豹唔會好睇果班人依家去哂邊?
鬼妹佢都算醜,Marvel票房今次衰收尾 {:1_203:}
選角又係差左少少:(
BRIE 都算係OK啦.
Skype 發表於 3-6-2018 01:07 PM
我覺得只需要相信Marvel Studio唔會俾呢套重頭戲衰,當日話奇異博士同黑豹唔會好睇果班人依家去哂邊? ...

黑豹真係唔好睇 悶到爆
DiceK 發表於 7-6-2018 04:42 PM
黑豹真係唔好睇 悶到爆

有錢賺就得 !!~

根據票房記錄網站 Box Office Mojo 的數據顯示,《黑豹》的美國票房收入為約 6.7億美元(約港幣 HK$ 52.3 億元),距離榜首的《星球大戰:原力覺醒》(Star Wars: The Force Awakens)相差約2.7億美元(約港幣 HK$ 21.3 億元)。讓《黑豹》成為歷史上首部打入本土票房五大電影的英雄電影,同時定亦是一部有關種族多元的作品,讓「多元作品不好賣」的迷思灰飛煙滅。

呢位阿姐的出現隨時將MARVEL同DC現今的勢頭來個大逆轉

電影【Captain Marvel】Teaser Trailer

https://m.youtube.com/watch?v=5_QPcRWpwvQ

好似係Fan made trailer黎
DiceK 發表於 7-6-2018 04:42 PM
黑豹真係唔好睇 悶到爆

我都係咁話。。。真心覺得悶
nela 發表於 8-6-2018 04:04 PM
有錢賺就得 !!~

根據票房記錄網站 Box Office Mojo 的數據顯示,《黑豹》的美國票房收入為約 6.7億美元 ...

我覺得睇開就追落去咁解lor,如果10年前係黑豹行先而唔係ironman,相信票房仆直。