Toysdaily 玩具日報

查看: 125462|回復: 157

[分享討論] [Marvel 電影] Captain Marvel / Marvel 隊長

【Captain Marvel造型曝光!】
日前Brie Larson被拍到穿上戰衣現身亞特蘭大片場,不過戰衣配色並唔係大家熟悉嘅紅藍黃色調,而係綠色,有消息指服裝係採用原著Kree外星人嘅顏色設計,不竟今次電影係講述Captain Marvel嘅起源故事,至於圖中情況係點發展就有待電影中交代啦。
https://pagesix.com/…/first-look-at-brie-larson-as-captai…/…
https://www.facebook.com/HKAvengersFansClub/

個位女士有無著作?好唔面善
windowxp 發表於 26-1-2018 04:47 PM
個位女士有無著作?好唔面善

Brie Larson憑Room攞奧斯卡影后,舊年有套同雷神細佬Loki合演既Kong: Skull Island講大猩猩金剛。個人覺得佢有d師奶....
造型好像初代男captain marvel仲係無間道時的戰衣.
睇外在美, 我喜愛wonder woman多D.
bigtomm 發表於 27-1-2018 07:04 AM
造型好像初代男captain marvel仲係無間道時的戰衣.
睇外在美, 我喜愛wonder woman多D. ...

個做型唔係好得呢, Wonder women 好好多, 佢套衫似拍電視劇多D......

同意說  發表於 21-3-2018 03:22 PM
師拉Marvel,死得⋯⋯{:1_200:}

我都咁話  發表於 21-3-2018 03:23 PM

MCU班女角色的確唔夠DC識玩⋯⋯人地由貓女、小丑女、到WW一次靚過一次。

MCU就太掛住男主角show肌、女角色執到靚女演員都變花瓶⋯⋯無發揮機會嘅空間⋯⋯淨係睇宜家復仇者2名女將,真係好浪費
女主角唔多掂喎! {:1_213:}{:1_206:}
有咁多又平又正的後生女唔愛,真係貪房婦有名氣!
套衫攪到個人好肥
新片場照

go go power rangers!:he:
選角真係唔太合適,真係唔夠睇頭,同BW/SW差得遠
heewing 發表於 21-3-2018 06:26 PM
選角真係唔太合適,真係唔夠睇頭,同BW/SW差得遠

有免費戲票才會入場看。
金髮蘇玉華 {:1_374:}