Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] [Marvel 電影] Captain Marvel / Marvel 隊長

我膚淺,我認。條女靚唔靚,好影響我既觀賞興緻...

BW 同 SW 我都覺得養眼,Maria Hill 都得。Wasp 唔夠靚但有返個型格... Jane 就梗係得啦...

Captain Marvel 咁既樣...{:1_237:}
呂品器 發表於 24-3-2018 09:13 PM
我膚淺,我認。條女靚唔靚,好影響我既觀賞興緻...

BW 同 SW 我都覺得養眼,Maria Hill 都得。Wasp 唔夠靚 ...

放心,到時你又會有surprise,當人人去睇既時候,你又會follow 佢地去睇
Jude Law 正式現身Captain Marvel 片場
師奶MARVEL :34:
pHil 發表於 24-3-2018 11:51 PM
放心,到時你又會有surprise,當人人去睇既時候,你又會follow 佢地去睇

其實我都應該會去睇...  

MCU 應該有d符 fit... 啩
Marvel Studios 官方宣佈《Captain Marvel》正式開始拍攝,電影設定在1990年代,講述Carol Danvers在地球陷入兩面外星人種族之間的銀河戰爭中時 ,成為了銀河最強的英雄之一。
官方都公佈了演員名單,包括Brie Larson、 Samuel L. Jacksonn、 Ben Mendelsohn、 Lashana Lynchn、Gemma Chann、 Algenis Perez Soton、Rune Temte n、McKenna Grace和Jude Law。
而另外最意想不到的是,在《銀河守護隊》中飾演「控訴者」羅南的Lee Pace和飾演「追尋者」加羅斯的Djimon Hounsou都會回歸於電影中,最後就是飾演Agent Coulson的Clark Gregg都會參與今次電影!!!

https://www.facebook.com/HKAvengersFansClub/

stonekeung01 發表於 27-3-2018 07:52 AM
Marvel Studios 官方宣佈《Captain Marvel》正式開始拍攝,電影設定在1990年代,講述Carol Danvers在地球陷 ...

Agent Coulson!?! 不過似乎都只系講以前的吧?因為只有電視劇先交代過佢復活的呢⋯⋯
rayng0812 發表於 27-3-2018 05:28 PM
Agent Coulson!?! 不過似乎都只系講以前的吧?因為只有電視劇先交代過佢復活的呢⋯⋯ ...

都話咗 90 年代囉..
又講番轉頭,劇情同女角一樣咁唔掂!:42:
肥師拉做完家務,換衫拯救全宇宙!

ok啦{:1_203:}
CM會唔會兩套衫代表唔同年代?片場見係綠色(90年代),但有d poster見係紅藍色(現代)
佢好難做到wonderwomen咁受歡迎,師奶樣大眾氣質
:36: 要看AVENGERS 4,請先看Captain Marvel....

New CAPTAIN MARVEL set photos give more looks at @brielarson in-costume!