Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

可能中7至大學既時間正正同時兩樣優點都有齊既時期~?
deaiglex 發表於 1-6-2010 04:08 PM

真好, 我大學時也沒多少錢...:44:
真好, 我大學時也沒多少錢...
手榴蛋包飯 發表於 1-6-2010 04:20 PM

純粹係東亞果陣搵到D JE~雖然未正式開始用~而家先用晒上年果D SHF變賣既錢........:44:
DVD, 小說和漫畫我都很少買...否則肯定赤字...
其實是連看的時間也沒有, 所以並不是只會看"試看版"... ...
手榴蛋包飯 發表於 1-6-2010 04:19 PM

:(忙得咁利害......
純粹係東亞果陣搵到D JE~雖然未正式開始用~而家先用晒上年果D SHF變賣既錢........
deaiglex 發表於 1-6-2010 04:34 PM

我還未忍心邀請我的SHF們去拍賣場散心...:56:
最想家中的舊BB戰士嫁出去, 但肯定沒人要...
我還未忍心邀請我的SHF們去拍賣場散心...
最想家中的舊BB戰士嫁出去, 但肯定沒人要...
手榴蛋包飯 發表於 1-6-2010 04:39 PM

SHF我是在UWNAT放的~反正人口突然暴增~愛也減退迅速~:67:
BB不是有時也有人收嗎~?:78:
SHF我是在UWNAT放的~反正人口突然暴增~愛也減退迅速~
BB不是有時也有人收嗎~?
deaiglex 發表於 1-6-2010 04:49 PM

全都是現在也買得到的款式, 普通價值...
當然, 有結晶輝羅鋼的幾位我是不打算放的...
忙得咁利害......
tommy2leung 發表於 1-6-2010 04:39 PM

不...如果把看動畫和打機的時間全抽出來, 還算有時間的...
唉, 光是追新番已經佔去超多時間...
全都是現在也買得到的款式, 普通價值...
當然, 有結晶輝羅鋼的幾位我是不打算放的...
手榴蛋包飯 發表於 1-6-2010 04:56 PM

模型好彩一直都無玩開~呢d野一做好之後即時身價大跌~而且平時一隻一隻唔覺唔覺愈來愈夕既時候~發覺要處理人口問題會異常困難.......:44:

不過話時話~榴蛋飯兄做開盛行~?:67:
不...如果把看動畫和打機的時間全抽出來, 還算有時間的...
手榴蛋包飯 發表於 1-6-2010 04:58 PM

我係一路打機一路睇動畫 OR 一路打機一路玩玩具的!!:!
手榴蛋包飯 發表於 1-6-2010 04:58 PM

我係一路打機一路睇動畫 OR 一路打機一路玩玩具的!!:!
我係一路打機一路睇動畫 OR 一路打機一路玩玩具的!!
tommy2leung 發表於 1-6-2010 05:33 PM

高人~~~~~~~:50:
高人~~~~~~~
deaiglex 發表於 1-6-2010 05:36 PM

咁個人坐係個 Mon 前面睇動畫,對手又得閒咪玩下玩具OR打下機囉
要咁先喜用倒時間呀馬!!
咁個人坐係個 Mon 前面睇動畫,對手又得閒咪玩下玩具OR打下機囉
要咁先喜用倒時間呀馬!!
tommy2leung 發表於 1-6-2010 05:47 PM

甘我又唔得∼會集中唔到∼:67:
而且動畫要全心全此睇我先爽~:78:
模型好彩一直都無玩開~呢d野一做好之後即時身價大跌~而且平時一隻一隻唔覺唔覺愈來愈夕既時候~發覺要處理 ...
deaiglex 發表於 1-6-2010 05:27 PM

不計算砌好後的成功感之類, 模型其中一個優點是方便收藏...把部件拆開就好了~
一個MG F91盒已經可以放n 隻模型~

話說回來, 草民不才, 只能做些社區工作, 因此有時假日要上班...:o
不計算砌好後的成功感之類, 模型其中一個優點是方便收藏...把部件拆開就好了~
一個MG F91盒已經可以放 ...
手榴蛋包飯 發表於 1-6-2010 05:59 PM

甚麼類型的..........?:67: