Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

好~白乙女兩個限定劇情都影好晒~:he:
放心好了~除了星期4主版有POST外~都會有拉打區同神姬區限定既內容~
deaiglex 發表於 1-6-2010 11:59 AM

期待:time:
好~白乙女兩個限定劇情都影好晒~
deaiglex 發表於 1-6-2010 02:20 PM

劇......劇情!!!!!:Q
好~白乙女兩個限定劇情都影好晒~
deaiglex 發表於 1-6-2010 02:20 PM

有時間分配給神姬真好~:78:
我也很想找一日全日奉獻給家中的神姬們...
劇......劇情!!!!!
tommy2leung 發表於 1-6-2010 02:35 PM

純粹無聊影黎既圖再到時加對白JE~:78:
有時間分配給神姬真好~
我也很想找一日全日奉獻給家中的神姬們...
手榴蛋包飯 發表於 1-6-2010 02:41 PM

嘛~下年這時候我也應該讀完了....................到時也沒有太多時間了.....:67:
嘛~下年這時候我也應該讀完了....................到時也沒有太多時間了.....
deaiglex 發表於 1-6-2010 02:58 PM

哈, 找工作時是我最能奉獻給玩具的時間...我太懶了?:44:
哈, 找工作時是我最能奉獻給玩具的時間...我太懶了?
手榴蛋包飯 發表於 1-6-2010 03:22 PM

那叫忙裡偷閒~:67:
嘛~下年這時候我也應該讀完了....................到時也沒有太多時間了.....
deaiglex 發表於 1-6-2010 02:58 PM

快D讀完書出黎做野咪可以買多D神姬囉:36:
快D讀完書出黎做野咪可以買多D神姬囉
tommy2leung 發表於 1-6-2010 03:50 PM

嗯...我的體會是:
讀書時:有時間玩, 沒錢買
工作時: 有錢買(算是), 沒時間玩...
嗯...我的體會是:
手榴蛋包飯 發表於 1-6-2010 03:54 PM

儲神姬己經好, 起馬會開黎玩下
我仲有儲小說,漫畫同動畫DVD,
我有成百本小說+漫畫未開,又有成百隻DVD未睇......
快D讀完書出黎做野咪可以買多D神姬囉
tommy2leung 發表於 1-6-2010 03:50 PM

你就講得輕鬆~:he:
理論上仲有一年~:78:
嗯...我的體會是:
手榴蛋包飯 發表於 1-6-2010 03:54 PM

可能中7至大學既時間正正同時兩樣優點都有齊既時期~?:44:
我有成百本小說+漫畫未開,又有成百隻DVD ...
tommy2leung 發表於 1-6-2010 04:05 PM

d小說真係買果陣好熱血~睇果陣都好熱血~但睇完之完都好難再有時間同心情睇多次.........:44:
vcd我呀哥都開始出現睇追唔到買既速度~不過唔緊要我係上網睇既多數~反正唔係大片我唔會去戲院睇~真係正到時再買番碟lor~:he:
我有成百本小說+漫畫未開,又有成百隻DVD ...
tommy2leung 發表於 1-6-2010 04:05 PM

DVD, 小說和漫畫我都很少買...否則肯定赤字...
其實是連看的時間也沒有, 所以並不是只會看"試看版"...:56: