Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

可惜...昨晚看見好價的黑白配, 拉打大姐, 很似小澪的人都不敢買, 到某店家查詢...
1隻. 竟然只有1隻! 難道 ...
手榴蛋包飯 發表於 1-6-2010 11:18 AM

我的 figma 小律 是相熟店留給我的,訂都唔洗比!!(迷之聲:當然你一開始就表明要買齊一套,連小憂都訂埋,隻小澪 ##% 唸都唔唸照比錢, 人把當然乜都留比你, 水魚!!!)
我看你還是習慣一下去訂那些自己必入的東西吧,這樣有預算會好一點.
KitXBarca 發表於 1-6-2010 11:24 AM

放心好了~除了星期4主版有POST外~都會有拉打區同神姬區限定既內容~:he:
可惜...昨晚看見好價的黑白配, 拉打大姐, 很似小澪的人都不敢買, 到某店家查詢...
1隻. 竟然只有1隻! 難道 ...
手榴蛋包飯 發表於 1-6-2010 11:18 AM

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
組裝完了.......但原來手是支持不了大劍的......那麼那兩隻大手是用來做甚麼的.......?:44:
我的 figma 小律 是相熟店留給我的,訂都唔洗比!!(迷之聲:當然你一開始就表明要買齊一套,連小憂都訂埋,隻 ...
tommy2leung 發表於 1-6-2010 11:58 AM

一語中的了. 其實我很不習慣預訂...當時因為在其他地方消費多了, 只剩下能訂乙女姐妹其中一人的資金...
之後, 正想著"反正573還未公佈截訂時間"之時, 奀皮仔就截訂了...:o
放心好了~除了星期4主版有POST外~都會有拉打區同神姬區限定既內容~
deaiglex 發表於 1-6-2010 11:59 AM

我很期待喔~:)
deaiglex 發表於 1-6-2010 12:00 PM

我們是武裝紳士, 不是變態紳士...:35:
變態是在有需要的時候才轉型的...+(=w=.)
我很期待喔~
手榴蛋包飯 發表於 1-6-2010 12:10 PM

拉打篇先了~神姬篇開工~(反正post出主版既竟然係最無咩特別既.......):shiny:
我們是武裝紳士, 不是變態紳士...
變態是在有需要的時候才轉型的...+(=w=.)
手榴蛋包飯 發表於 1-6-2010 12:12 PM

就如偉人熊吉所言:「就算我是個變態~也是名為變態中的紳士~」:$
其實我想問下呢, 有無人係船仔訂左呢隻? 其實個頭盔乜唔係特典版先有嫁咩?
點解我用4魚6草找2蚊的價錢訂, 佢都會俾個頭盔我? 係咪佢俾錯左我?
就如偉人熊吉所言:「就算我是個變態~也是名為變態中的紳士~」
deaiglex 發表於 1-6-2010 12:35 PM

你真紳士...:he:
其實我想問下呢, 有無人係船仔訂左呢隻? 其實個頭盔乜唔係特典版先有嫁咩?
點解我用4魚6草找2蚊的價錢訂,  ...
kyostanley 發表於 1-6-2010 12:43 PM

大家唔需要甘緊張~其實早訂就會有頭盔~正常特典其實係其他野:FILE果D等等~而頭盔就係相對上更加珍貴既野~:78:
你真紳士...
手榴蛋包飯 發表於 1-6-2010 12:44 PM

無辦法~武裝紳士區唔紳士點得~?:he:
回復 3121# deaiglex

我果隻冇問題啵......

回復  deaiglex

我果隻冇問題啵......
tommy2leung 發表於 1-6-2010 01:33 PM

你果隻無問題無用架∼我果隻無先得架∼:44: