Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

頭盔入手了~~~
仲有一張poster添~~~
鴨仔 發表於 1-6-2010 10:13 PM

非常好~~~~~~~~~~:$
有空POST來看看吧~:he:
真可憐~~~~~~
所以我來為你post一張圖吧~
deaiglex 發表於 1-6-2010 06:53 PM

勾引我啊∼:$
虽然唔系好清。。。。。。到依家都仲未有,唉,都唔知系唔系俾你地买完晒:cool:
聽說是和香港無緣的抽獎~?暫時也不清楚~不過頑童都可能有機有貨到~
deaiglex 發表於 1-6-2010 10:06 PM

抽獎係另一個活動
要你買齊輕4+戰乙女先有得抽

特典如果ks冇打錯
應該係神姬file+包裝盒裡面既特別小冊子
就呢兩樣野要多成2-3魚orz
YXHXX 拍賣一個戰乙女頭盔連poster賣五魚....... :55:
非常好~~~~~~~~~~
有空POST來看看吧~
deaiglex 發表於 1-6-2010 10:16 PM

相影了, 不過太累唔post了, 明天post~~~ :(
回復  手榴蛋包飯

神姬新手一名,請多指教

手榴蛋包飯兄
雖然遲左D,不過提供小小線索比你
旺角現 ...
yukito 發表於 1-6-2010 08:27 PM

手榴蛋包飯 獲得了 新的 同伴!( 舊式RPG風)

多多指教~~~

首先多謝情報. 在家上TD慢到無朋友的關係, 我基本上只在日間現身...抱歉...:64:
其次, 如有興趣或已經追看我前面的對話內容, 可以發現我因為G不足, 未能讓她成為同伴, 那店家正是大大提到的那間...老闆一個星期日賣了4隻...

今晚(1/6)在同一商場發現竟有另一間店家有一隻, 而且還有特典! 可惜其價錢...多2魚以上換來一個好看不中用的folder, 有點...(當然最重要是因為G不足)

最後, 閒時請多與我等武裝紳士交流交流~一起快樂地墮進這條不歸路吧~!:71:
我係一路打機一路睇動畫 OR 一路打機一路玩玩具的!!
tommy2leung 發表於 1-6-2010 05:31 PM

對不起, 前者我實在無法做到...大大原來不只是普通高強的武裝紳士...:64:
真可憐~~~~~~
所以我來為你post一張圖吧~
deaiglex 發表於 1-6-2010 06:53 PM

神姬王大人想把腳放在甚麼地方呢? 如果可以的話, 請放在我的...:35:
勾引我啊∼
虽然唔系好清。。。。。。到依家都仲未有,唉,都唔知系唔系俾你地买完晒:coo ...
VEDA 發表於 1-6-2010 10:16 PM

關俺何事~?吾輩可是一早訂的..........:67:
抽獎係另一個活動
要你買齊輕4+戰乙女先有得抽

特典如果ks冇打錯
應該係神姬file+包裝盒裡面既特 ...
yukito 發表於 1-6-2010 11:39 PM

2~3魚~?好抵BOR~:shiny:
甘留比其他有需要既人啦~:78:
YXHXX 拍賣一個戰乙女頭盔連poster賣五魚.......
鴨仔 發表於 2-6-2010 12:50 AM

甘都有一個係頭盔+poster5草~想要就看看吧~:78:
相影了, 不過太累唔post了, 明天post~~~
鴨仔 發表於 2-6-2010 12:56 AM

嚴重期待~:he:
手榴蛋包飯 獲得了 新的 同伴!( 舊式RPG風)

多多指教~~~

首先多謝情報. 在家上TD慢到無朋友的關係 ...
手榴蛋包飯 發表於 2-6-2010 02:09 AM

基本大家都只會早上在~所以放心吧~:he:
「快樂地墮進這條不歸路吧~!」-----吾輩喜歡~:he:
對不起, 前者我實在無法做到...大大原來不只是普通高強的武裝紳士...
手榴蛋包飯 發表於 2-6-2010 02:12 AM

而且充滿著各種不同的特殊技能...............:44:
神姬王大人想把腳放在甚麼地方呢? 如果可以的話, 請放在我的...
手榴蛋包飯 發表於 2-6-2010 02:14 AM

你的.......頭吧.......?:shy: