Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

頭像被屏蔽
skygril個素體係咪唔岩裝嘎:handshake:
有冇大哥話我知
原帖由 0din 於 5-9-2009 02:12 AM 發表
skygril個素體係咪唔岩裝嘎:handshake:
有冇大哥話我知

聽講個胸換唔到.....
個胸真係換唔到
i've tried b4 :53:
wasted $$$:79:
頭像被屏蔽
尋日在MK一個人所共知的商場7樓買"小天使"神姬,比錢時聽到有個店員話呢款剛剛到,而拎神姬比我時仲見到包得好“精緻”,有牛油紙及泡泡紙包裝,見到咁樣,check神姬時只看看面相就算了。

到今天打開,發現盒上有雙重膠紙痕跡,用間尺開盒時,更見到有用手強行拉開的" 接痕".............好彩裝game card的袋沒有開過。
該店由某商場16樓時已經有光顧,通常都是買神姬及其他限定玩具,今次竟然比二手貨我,真係非常失望。我本身不是"完美主意者" ,個盒殘D都冇所謂,最緊要係件玩具有冇問題,冇說明是二手就當一手賣,心理上有D被騙既感覺,只怪自買既時候冇問清楚...............:56:
頭像被屏蔽
原帖由 ZGMF-X42S 於 6-9-2009 09:58 PM 發表
尋日在MK一個人所共知的商場7樓買"小天使"神姬,比錢時聽到有個店員話呢款剛剛到,而拎神姬比我時仲見到包得好“精緻”,有牛油紙及泡泡紙包裝,見到咁樣,check神姬時只看看面相就算了。

到 ...

價錢係咪同之前某大大報一樣? 如果唔係, 可能本身係中古呢?
岩岩個星期六上去睇過, 輕裝天使, 夢魔....要1魚8草.......
原帖由 jim 於 6-9-2009 11:06 PM 發表

你有無睇清楚係咪2 手先買架, 有時佢都會入日本2手 , 不過通常都新的一樣 :shy:

其實你去7仔買包零食,都唔會問係咪2手掛.:56:
只想奉勸大家,買野時睇清楚D啦~:80:
頭像被屏蔽
sogo有咩神姬 :handshake:
原帖由 0din 於 8-9-2009 09:47 PM 發表
sogo有咩神姬 :handshake:

上星期見:
花, 種, 侍, 騎士, 虎, 丑 各1舊
紅甲蟲, 藍甲蟲 各12X
建設EX 7X, 海豚EX 5X

不過好好賣下, 依家唔知有無新貨返/ 賣剩咩. 知情既幫手更新下~
原帖由 阿洛 於 8-9-2009 23:32 發表

上星期見:
花, 種, 侍, 騎士, 虎, 丑 各1舊
紅甲蟲, 藍甲蟲 各12X
建設EX 7X, 海豚EX 5X

不過好好賣下, 依家唔知有無新貨返/ 賣剩咩. 知情既幫手更新下~

:$唔該晒  過兩日就去搞手續
小弟想收購紅、藍甲蟲game coad各一張, 有大大唔玩想出售的話, 請PM小弟, 謝謝~~
:love: