Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

回樓上巴打
今日sogo又返齊晒之前0個幾隻特價野,有晒紅同藍甲
另加EX加農炮(新野,我之前無見過見咁抵即入左)
原帖由 阿洛 於 28-8-2009 11:42 AM 發表
啱啱玩武裝神姬, 裝左program 同申請左id, 入左海豚個code起動埋選左武裝.

但唔知點開始玩? 只見有個地圖, D 防災牆要用道具開, 黑白色又入唔到, 其它野又得情報...

可唔可以教下我? Thanks~

呢個係夏季活動黎~~要打材料合成道具或者武裝~~
詳情睇呢到:
http://www33.atwiki.jp/2chbattlerondo/pages/315.html
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=11545&snA=1074&tnum=46

不過你岩岩開始玩, 最好練下你的神姬先~~
原帖由 frankieccc 於 28-8-2009 11:41 PM 發表
回樓上巴打

呀.........又要去行一轉..........:oh:

星期三先去完黎, 都未返貨...............:no:
攞到今次活動的"不死鳥之翼"了~~~~:$
原帖由 鴨仔 於 29-8-2009 01:17 AM 發表

不過你岩岩開始玩, 最好練下你的神姬先~~

但係點練? 按邊個選項? 試過有間房有個"VS"掣, 按完倒數, 但倒數完話咩無對手之類既野(唔識日文).

Thank very much~:43:
原帖由 frankieccc 於 28-8-2009 11:41 PM 發表
回樓上巴打

EX 加農炮即係青蛙型, 正~ 要去睇下拉~

第一次入過隻戰機game2個女主角(大大盒果種)+戰車+蝶型
第二次打去問話番左貨, 點知去到都係無飛鳥... 入左侍型+騎士型.

Thanks you info. ~:43: 又要去拉~
原帖由 阿洛 於 29-8-2009 03:57 PM 發表

但係點練? 按邊個選項? 試過有間房有個"VS"掣, 按完倒數, 但倒數完話咩無對手之類既野(唔識日文).

Thank very much~:43:

三言兩語好難教得晒, 你自己去睇睇啦~~:36:

http://forum.gamer.com.tw/B.php?bsn=11545
呀~~~~ 今日開左盒天使二型玩, 發現左腳的塗裝少左d野....:63:

又無咁呀~~~~:31:
今晚攞埋最後boss的頸鏈了~~:71:

最終boss是和戰乙女神姬有關的吧.........

快d出玩具就好啦~~~~

原帖由 鴨仔 於 30-8-2009 11:31 PM 發表

三言兩語好難教得晒, 你自己去睇睇啦~~:36:

http://forum.gamer.com.tw/B.php?bsn=11545

Thanks~:43:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
再報
星期六係信和入埋天使輕裝
同場見到惡魔同天使重裝,護士,修女(好似有),惡魔輕

裝唔到隻game...次次彈個野出尼?有冇大大知點解?
原帖由 闇天使 於 28-8-2009 05:04 PM 發表
我鐘意白忍多過黑忍~~:love:
不過真係天價.....:49:
大大你特登買兩隻白忍,噴黑對翅膀俾黑忍嗎?:@
黑忍加左翅膀個樣.....我第一感覺就係諗起"天狗"~:DD

買啦:57: 好正下:75: :75:
我另多對翼係個fd強奪的:p :p