Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

頭像被屏蔽
大家好
我都因為呢度其中一位大大個神姬中毒post中左招
呢兩個week入左:green car (係X旺買左無card版),
上個week係sogo入了飛鳥,EX蝶,海豚,牛,虎
之後係信和入護士,太源入了戰車,皆旺入green car,銅鑼灣入左泳衣素体
原本想收手,但睇睇下舊post又再毒發
今日係sogo 入了花同埋紅甲,好在跟住係太源買到藍甲(貴幾草)
p.s. SXGX 我去到得返兩隻紅甲蟲,一隻戰車女,好多騎士同無事,好多花同種同埋幾隻牛虎
飛鳥見人買左最後一盒,今次清得好快

回覆 2205# 的文章

歡迎入坑∼∼:p

不過依家咁抵玩還好,第日無行貨時先慘........:help:
頭像被屏蔽

昨天一入
信和7樓..特賣中:43: :43:
請問where仲有忍者?:30: :30:
原帖由 卡里斯 於 22-8-2009 06:22 PM 發表
請問where仲有忍者?:30: :30:

你要
黑:71:

白:34:

信和7樓有晒:71: :71:

回覆 2211# 的文章

3Q大大!!現在大約什麼價位?
大家好...新仔報到...  
見到屯門某一道
有個秋型虫版的武裝神姬
一魚4草有找
請問抵唔抵
因為見到各位post d相..好似好好玩咁
想買番隻玩下
頭像被屏蔽
原帖由 牙王 於 23-8-2009 06:21 PM 發表
大家好...新仔報到...  
見到屯門某一道
有個秋型虫版的武裝神姬
一魚4草有找
請問抵唔抵
因為見到各位post d相..好似好好玩咁
想買番隻玩下

我覺得ok呀∼
小小分享∼

今朝收到係樂天order的蝎子同蝙蝠了∼∼:handshake:

當初我仲估1kg重,完來兩盒野岩岩1.1kg.........:(

再加埋佢個紙皮箱同裡面係咁攝的報紙.......成箱差唔多2kg....:oh:

結果運比我估計多左1200yen...........:help:

早D俾我知銅鑼灣賊船有得賣我就唔係樂天買啦∼∼  
依家結果仲貴過賊船四條草......:no:

當做左次試驗好了.......:31:

樓上大大的意思係船又有返合体龍賣?
呢排又入了輕惡魔同修女,不過見唔到天使所以無買
另外頭先拆左戰車子玩,但個座欠左件件,攪到我要開第二盒抽出黎用:59:
原帖由 frankieccc 於 24-8-2009 01:52 PM 發表
樓上大大的意思係船又有返合体龍賣?
呢排又入了輕惡魔同修女,不過見唔到天使所以無買
另外頭先拆左戰車子玩,但個座欠左件件,攪到我要開第二盒抽出黎用:59:

上星期行過仲見到有........