Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 vlyc 於 7-8-2009 12:06 AM 發表
to all new 神姬fans:

can go sogo and buy the old type all $100-120!!!

OH NO~~~~:no:

神姬補完計劃∼∼

-----------------------------------------------------------
尋日去完返黎, 有大量花、種、騎士、侍、戰車, 仲有小量牛、虎, 戰車$120, 其他全部$100~~仲有兔、海豚、機建, 各$50~~~:52:
結果我就帶左牛同虎返屋企囉~~~:61:

原帖由 cheungnam 於 7-8-2009 06:30 AM 發表
請問 現在還有那裡有得賣黑忍同白忍!!!!!!:50:

煙士點 or 信鵝七樓
之前見過有.......
I JOIN !!!!!! I JOIN THIS BUSOU SHINKI FAMILY !!!:52:

請看看菜鳥既 "2009動漫節 之 武裝神機中毒遍"

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-104695-1-1.html
原帖由 brianyuen 於 8-8-2009 01:36 PM 發表
I JOIN !!!!!! I JOIN THIS BUSOU SHINKI FAMILY !!!:52:

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-104695-1-1.html

hehe~~ 歡迎入火坑~~:52:
我都係落左呢個火坑唔係好耐.....:52:

5月到依家..... 依家有8隻神姬.......:61:
原帖由 鴨仔 於 2-8-2009 11:06 PM 發表
自創合体......:43:

合照~~

砌得好好。
原帖由 brianyuen 於 8-8-2009 01:36 PM 發表

恭喜閣下進入這個不一般的黑洞
話說在下首次被神姬吸引是在07年尾 死因是貓型,狗型,紅車娘,綠車娘:75: :75:
但正式中毒倒是在08年動漫last day 被價錢+種類多 吸引..... 囧rz
一次過掃了11隻普通盒 and 2隻ex  :47: :47:

結果只可call 的士 一大個紙皮箱的搬回家 :31: :31:

之後再為了找回出了很久的電擊版的天使,惡魔,人魚,鳥型  同會場限定果 2對4隻貓狗素體也是費了不一般的努力 :30: :30:

今年動漫節在下倒是沒去 囧 因為友人說(去左等於沒去)
看來現在除了神姬跟good smile之外 其他東西也吸引不到咱了  :o :o

善哉善哉  . . . .

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 10-8-2009 10:16 PM 發表

乜都無哂 :53:

唔知係咪我報錯料.......:31:
今日再去, 無兔.....EX得海豚, 基建, 蝶.....
大盒的賣剩 騎士, 侍, 花, 種, 戰車..........牛, 虎都賣晒了........
有6戰車?? 上週去唔見有
我玩爛左个parts:no: ,斷了右手同車身个駁位

想買返个新嘅

Bid唔到對紅藍車呀!!:79:
原帖由 vlyc 於 11-8-2009 10:15 AM 發表
有6戰車?? 上週去唔見有
我玩爛左个parts:no: ,斷了右手同車身个駁位

想買返个新嘅

尋晚仲有兩盒,要買快∼∼
原帖由 nakeman 於 9-8-2009 12:55 PM 發表

砌得好好。

其實都係用原本的砌法改左D咁.................:shy:
頭像被屏蔽
今日街市行情~~

蘇高已經補貨, 大量戰鬥機同戰車出現~~ 小量牛、虎、花、蝶~~ 騎士、侍、種、海豚、基建都仲有~~
灣仔太源街亦跟隨蘇高減價去貨~~ 種類同蘇高差唔多, 但有紅藍甲虫~~
北角肥碎企硬不動, 但有松鼠, 貂~~

報告鉛筆~~

:44: