Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

頭像被屏蔽

回覆 2189# 的文章

賣剩種咋.....:59:
頭像被屏蔽

回覆 2191# 的文章

會唔會係太潮濕咋:58: ,下次吹下佢先擦可能會好dd:71:
頭像被屏蔽

回覆 2193# 的文章

可能倉底貨,D銀色coating放耐左食死左都未定.......:44:
所以我每次刮都好鬼輕力慢慢刮............:(
Jim大真係估唔返D字係咩字呀?:oh:
頭像被屏蔽
之後果4隻新神姫仲未有聲氣...
原帖由 jim 於 13-8-2009 10:10 PM 發表
特價神姬中招 :30:

擦2擦就爛, 都唔知係咪老鼠 :31:

有game卡的應該沒可能是老鼠貨吧 :80:

難道說是日本人自己想搞倒自己市場嗎 :50:

能對應日本神姬net 的game code 卡 應該要日本官方的人才有辦法做到吧 ? :31:

咱才不信大陸人有那麼厲害為了騙錢而去花心機去破解game code  :66: :66:

PS: 好奇一問 現在sogo 還有那幾隻神姬賣 ?
某隻最近才中毒慘死的友人想要找齊一套  :30: :30:

回覆 2197# 的文章

好彩既仲有"種",唔係既應該冇曬貨
原帖由 diebody 於 16-8-2009 03:23 PM 發表

有game卡的應該沒可能是老鼠貨吧 :80:

難道說是日本人自己想搞倒自己市場嗎 :50:

能對應日本神姬net 的game code 卡 應該要日本官方的人才有辦法做到吧 ? :31:

咱才不信大陸人有那麼厲害為了騙錢而 ...

http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=105237&extra=&page=1

有巴打話SALES話星期三會返貨~~~:44:
原帖由 tommy2leung 於 16-8-2009 03:08 PM 發表
之後果4隻新神姫仲未有聲氣...

出左都要捱水貨價了~~~
原帖由 鴨仔 於 16-8-2009 03:49 PM 發表

http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=105237&extra=&page=1

有巴打話SALES話星期三會返貨~~~:44:

thank you
星期3~5早放工的話去看看............
目的是為了個素體  =x=+ 拿來玩著衫衫用也不錯:DD
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 16-8-2009 11:35 PM 發表

賣哂D 死貨會返貨? :58:

而且SOGO好似做SALE 做到今個星期

可能佢地倉底仲有貨掛..........:44:
我心思思想買多隻戰機整飛行腳.......:(