Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

其實依悲同逃簿都有...........
階旺basment 有賣神姬
but not sure if bat/scopio available
but超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超超貴
原帖由 鴨仔 於 14-9-2009 01:04 AM 發表
其實依悲同逃簿都有...........

什麼?

本人住元朗想知邊度近有:30:
原帖由 傾先生 於 14-9-2009 01:19 AM 發表

什麼?

本人住元朗想知邊度近有:30:
大大你好,合益這處沒嗎??:64:
also should try whampoo 其翠 to search for
but in original price lor
原帖由 明月 於 14-9-2009 01:30 AM 發表

其實舊合益個間都有,但可能佢只反得好小...
我上次好彩買倒佢最後 1 set 第3彈 Light 要 $)) 1 set......
其實我有想過直接踩上去總代理---萬信/權記
但好像不行的...
大家有沒有試過?

去過逃簿和依悲
依悲真係好悲慘!)xx             (1 set計)
逃簿好點..不過都有&))-&^)  (1 set計)

原帖由 0041419 於 14-9-2009 06:34 PM 發表
但好像不行的...
大家有沒有試過?

去過逃簿和依悲
依悲真係好悲慘!)xx             (1 set計)

直接踩上去總代理做咩...:50:

如果買野既, 可試下打電話去問左做唔做零售先. 不過總代理電話/地址係?
原帖由 0041419 於 14-9-2009 06:34 PM 發表
但好像不行的...
大家有沒有試過?

去過逃簿和依悲

搵代理有咩用???:50:
搵人係日本代訂/代買/代bid仲實際啦~~~
原帖由 阿洛 於 13-9-2009 03:43 PM 發表

但Sogo 無純素体賣.

買一盒重裝仲平過買一個素體........:73:
原帖由 阿洛 於 13-9-2009 03:43 PM 發表

但Sogo 無純素体賣.

買一盒重裝仲平過買一個素體........:73:
原帖由 阿洛 於 14-9-2009 06:44 PM 發表

直接踩上去總代理做咩...:50:

如果買野既, 可試下打電話去問左做唔做零售先. 不過總代理電話/地址係?

萬信有限公司:
地址 : 香港尖沙咀梳士巴利道 3 號星光行 715 室
電話 : (852) 2153 1122

權記玩具有限公司:
地址:新界葵涌億萬工業中心
電話:27800118 23852592

GOOD!!
原帖由 明月 於 14-9-2009 01:30 AM 發表

你講邊間有...
我前幾日去無間有:69:
上代理也沒什麼用的說:74:
就算有存貨也一早被門市收曬la:34: :34:
像神姬系列這種在HK比較冷門/沒多少人認識的玩物
(在下敢說要不是動漫展玩跳樓價,才不會突然那麼多人收這系列.....):67: :67:
代理他們也只會在出果時第一批 或後者 套野在HK很受歡迎有大量訂單時才會考慮入貨:ar:

像上面網友 (鴨仔) 說的現在也只可靠水貨店或網上日本代bid吧(起碼日本買回來的一定有卡仔).......:oh: :oh:
但老實說.....時常看到想買想找的人一大堆 但找到卻又說貴而不買...這到底是什麼心態啊 :49: :49:
貴D買左佢水貨bid左佢將來就不用再浪費時間心力到處去找,車錢都去左la.....千金難買心頭好啊......(沒game code卡的xx貨論外喵~)

像在下fd之前ヲьиュレЗ跟ヨラЗнэレみ剛出時到處也找不到現貨
結果託在下幫他找萬x個seller 買了一對 %%) 左右(忘了確數反正一定不過^)) )
今年動漫展跳樓價之後卻不時會對在下抱怨...(早知依家先買la 咁鬼平)
那時的心情真的很那個...:unhappy:  
大哥哥現在玩跳樓價的是權x代理舊那一批神姬耶,新這對你也要找得到才行吧:angry: :angry:

說話太多抱歉了:shy: :shy:  (飄走~)
素體...
香港yahoo拍賣有 :(
但可惜也是 3rd 之前的版本....

銅鑼灣區 !$)
油麻地區 !^*

逃~