Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 METAMOR-FORCE “BARI”ATION 超重神GRAVION (48# updated)

每次買千計新產品,起碼要去荃灣做一次大維修,呢個係常識(笑)

最近買隻真三一,一早知條腰有事。
一扭果然脫臼。無理由要隻轉唔到腰既三一,第二日就SEND EMAIL入廠整。
去一次荃灣,時間/金錢都係到。
bunnyyau 發表於 24-4-2018 12:10 PM
每次買千計新產品,起碼要去荃灣做一次大維修,呢個係常識(笑)

最近買隻真三一,一早知條腰有事。

每次買千計新產品,起碼要去荃灣做一次大維修,呢個係常識
JoXXXhine........................she knows me well after repeated SAD toys.
馬仔 發表於 24-4-2018 11:25 AM
恐龍系列1, 2, 3 號 - 1, 2號無咩問題, 係3號唔知點解咁污蔑, 成隻野上左D啡啡地色, 我用THINNER清左一部 ...

其實天威果幾舊海綿如果冇咗會有咩影響?因為以我所知係為咗冇咁易花,所以冇咁反感,如果拎走咗對合體冇影響而只係會刮花咁反而應該加分,因為其實師兄們包容性好高,成4k既合體玩具玩一次即花都會話玩得好開心,合體玩具預佢實刮花等.所以其實千值係做多咗
真三一的確係極抵鬧,完全有種被騙感覺,不過武器已一早知既野,怪唔到佢.
機甲創世紀,買咗未正式玩,面罩我個人冇咩意見,但係拎上手都收貨既,係輕咗啲囉
之後既黑百合同超重神真係唔該做返場好戲出尼啦千值...
genesicgaogaiga 發表於 24-4-2018 12:16 PM
JoXXXhine........................she knows  ...

Only because she wanna date you pal.................... {:1_374:}
Douglas.M.Saint 發表於 24-4-2018 12:54 PM
Only because she wanna date you pal....................

DOUG{:1_236:}...................................
CPY_2001 發表於 24-4-2018 12:54 PM
其實天威果幾舊海綿如果冇咗會有咩影響?因為以我所知係為咗冇咁易花,所以冇咁反感,如果拎走咗對合體冇 ...

天威, design is too stupid, once u combine, then the paint will be scratched. not talking about the combination first, I checked three boxes in sentinel, all had the same cracking like surface on the red paint. Further more, the joints are ridiculous, how can u use plastic for certain joints??? THye always like to use metal body parts but plastic for joints. Totally unacceptable. JUst like Danocuga, I asked them before release about the material of the joints, they told me that it would be industrial PVC.......very strong and durable..........................final results were brittle shoulders and hips.

Shoulder design, thin PVC to stand against heavy shoulder and arm!!!!

Finally changed to new parts in realistic color version...............at least they know the problem.

genesicgaogaiga 發表於 24-4-2018 02:43 PM
天威, design is too stupid, once u combine, then the paint will be scratched. not talking about th ...

就讓千值爛...慢慢步上EX合金的後塵....等這被市場淘汰
genesicgaogaiga 發表於 24-4-2018 12:16 PM
JoXXXhine........................she knows  ...

感同深受。但荃灣蠻遠的,不是很方便。千值練的產品什麼時候才會有穩定的玩具啊:38:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
暫時未買過千值練,因為真係好貴。而且各位大師都說每個產品都有嚴重缺陷
UnripeHero 發表於 25-4-2018 07:27 AM
暫時未買過千值練,因為真係好貴。而且各位大師都說每個產品都有嚴重缺陷 ...

又唔係每款,只係大熱既有幾款都出事姐
但其實有defect都唔係最大問題,唔肯承認先係
又,純粹由變形設計角度去睇,呢隻有趣少少係得對肩膀部份(頭盔未知佢會點演譯),憑咩賣得貴過同廠隻超獸?
紫月葵 發表於 25-4-2018 07:44 AM
又,純粹由變形設計角度去睇,呢隻有趣少少係得對肩膀部份(頭盔未知佢會點演譯),憑咩賣得貴過同廠隻超獸? ...

憑佢時隔2年之後原料同人工上漲, 睇返其他玩具都一樣系咁
各位師兄自己人工2年前同今日都升左啦, 咁樣講通唔通先?
gamelife 發表於 25-4-2018 10:21 AM
憑佢時隔2年之後原料同人工上漲, 睇返其他玩具都一樣系咁
各位師兄自己人工2年前同今日都升左啦, 咁樣講通 ...

人工冇加到…………T^T
紫月葵 發表於 25-4-2018 07:32 AM
又唔係每款,只係大熱既有幾款都出事姐
但其實有defect都唔係最大問題,唔肯承認先係 ...

esp. transformtion or combination products. I think the designer should be have a very bad marks in physics during his school days. Only concentrated on outlook, never think of physics. I have asked Sentinel to reflect this issue  to the designer.