Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] Threezero X《長城》「鶴軍將領」林梅(景甜)

感覺質料上色都比好多國內細廠差,雖然有版權,但價錢絕對唔值,好難再支持落去!
最後以全新蝕$200放出,望一眼都唔想,今次真係好㷫,3A真人人偶以後都咪攪我,冇下次!

今日收到貨喇,
頭其實唔係差得咁誇張..不過都係淘寶質素..
最誇張既係鞋 偷工減料一件灰色膠件貼兩片甲上去唔似鞋既鞋就算了,但係腳踝0可動 係咩玩法?今時今日腳踝0可動...
頭頸分模,不過完全無上 下角度 又係咩玩法?
劍套掛線 用劣質膠線......立痴痴...
其他合格啦⋯⋯又唔係好驚喜...

好希望 3zero 吸取經驗 下次要做好D,挽回消費者既信心 。今次呢件真係唔值過千...

見鋪頭響應呼籲放咗個大貨辦出嚟,訂咗又憑著再差都入過手就攞咗貨,番到嚟用直髮水整完再用髮泥開水攪攪佢,咀唇加番光油,蒸蒸件被風,好似都總算救番下,老實,單以頭雕計係合格以下,只係可接受程度,完全向玩家底線出發,但其他野其實出得好好,全軟膠甲,但上色好靚呢樣堅係3zero強項

不過講華人女性頭雕,我個人認為EB隻心悠係上佳之作,不論雕工同大貨上色,當時係差咗響植髮,配件同衫,已經夠死
劉心悠同波多野個頭一樣錯到一個點..
其實3A D 真人頭雕又唔係全部都差,之前入咗隻breaking bad Mr. White個人覺得唔錯,係條分模線礙眼D