Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] Threezero X《長城》「鶴軍將領」林梅(景甜)

venomboy 發表於 12-1-2018 03:11 PM
What is this? look so ugly... i paid and i cant turn back now. no more 3zero..

近排第一次買 3Zero 野, 就係隻 Ultraman suit,
QC 奇差, 質素都唔見得高, 好後悔訂o左隻 stealth version,
睇怕都冇下次
三零除左造機械figure造得好外,佢地始終掌握唔到人偶既大貨水準,隻景甜搞成咁,真係好擔心其它product大貨時個樣,因為我都訂左行屍同悟空傳
咁我隻行屍同攻殻玩完啦..大鍋
以後除了它出的機械人,不會再考慮其它產品
老實人 發表於 13-1-2018 01:58 AM
咁我隻行屍同攻殻玩完啦..大鍋

係喎,仲有隻攻殼。。。 其實隻景甜好唔順氣,見佢開埋劉華至訂兩位,點知劉華難產焗食隻景甜

睇完片,衣服ok,但頭彫真係油得好副廠feel,好勉強接受,訂左就只有硬食冇計,不過以後3A除機械人外,真人人偶我諗都冇下次……另外eleven呢間細廠D頭彫不知出得幾好,除hottoys外其他都比下去。
penny222 發表於 14-1-2018 07:53 AM
睇完片,衣服ok,但頭彫真係油得好副廠feel,好勉強接受,訂左就只有硬食冇計,不過以後3A除機械人外,真人 ...

Agreed. i paid so i have to get it. Painting needs to improve but the armor is ok. the paint kills the figure
將莖牽 發表於 12-1-2018 04:48 PM
近排第一次買 3Zero 野, 就係隻 Ultraman suit,
QC 奇差, 質素都唔見得高, 好後悔訂o左隻 stealth versio ...

聽師兄咁講,我唔訂stealth了。千七八唔平架。
bigtomm 發表於 14-1-2018 07:59 PM
聽師兄咁講,我唔訂stealth了。千七八唔平架。

我果隻 Ultraman suit QC 差, 心口又花, 刮痕又有, 腳關節又鬆,
換完都係咁, 一買番黎玩都未玩過又寄番去換, 攪咗成個月,
換咗兩次都係咁, 都費事寄第三次, 浪費時間....
將莖牽 發表於 14-1-2018 10:44 PM
我果隻 Ultraman suit QC 差, 心口又花, 刮痕又有, 腳關節又鬆,
換完都係咁, 一買番黎玩都未玩過又寄番去 ...

明白,深表遺憾!
我之前買佢地隻格斯同骷髏驅士好得喎, 估唔到依家變成一間普通嘅大陸廠.............咁點追擊HT呀!? 失望...........
當然好多人話ht做女唔掂,我就話ht做女好過佢多多,冇下次了,唔想再中伏…:72:
咁睇啦!本身真人唔係好靚!睇相正面面尖!一到側面完全無輪廓可言!30做足左真人傘
我都覺得3零仲未掌握到造女頭雕,ht現在造女頭雕開始有水準,其實佢地都出過好多隻先有現在,要成功都要交下學費,

上面書睇完台灣大人玩具開箱,好興幸冇訂攻'殼同佢隻劉華取消左,如果
唔係就揼死,而家只係賴左一隻,冇下次……