Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] Threezero X《長城》「鶴軍將領」林梅(景甜)

其實我覺得會唔會係果把頭髮出廠時無GEL 好..如果用少少定型水之類..噴係手指頭上幫個頭GEL返佢..應該會好返好多,我睇個官圖佢其實係將兩邊既頭髮GEL得好貼面,咁樣令到塊面睇上去就無咁闊咁肥,同埋大貨出廠把頭髮一般都會好蓬鬆.只要立返靚佢貼服返..我諗個感覺會差好遠的...

純個人想法..並非撐佢..因我自己係無買呢隻既..
elliottlai 發表於 23-1-2018 11:45 AM
其實我覺得會唔會係果把頭髮出廠時無GEL 好..如果用少少定型水之類..噴係手指頭上幫個頭GEL返佢..應該會好 ...

之前睇tv都係咁諗只係頭髮問題, 但而家見啲玩家開箱, 上色都幾出事
我收到了,好驚開盒見到大媽:72:
DVD迷 發表於 25-1-2018 11:39 AM
我收到了,好驚開盒見到大媽

C兄, 比你望多兩眼, 慣左會好D。 我過兩日要品左神先去拎 :69:.  3zero 今次首次訂, 永無下次{:1_216:}

DVD迷 發表於 25-1-2018 11:39 AM
我收到了,好驚開盒見到大媽

期待師兄報告{:1_374:}
toysfun 發表於 25-1-2018 03:23 PM
C兄, 比你望多兩眼, 慣左會好D。 我過兩日要品左神先去拎 .  3zero 今次首次訂, 永無下次 ...

謝謝你解救,已睇過好多次先收貨才懂驚{:1_201:}

好,好{:1_238:}

請睇片段吧{:1_208:}

睇完 DVD迷 兄的, 有D放心, 唔係咁恐。 係咪燈光定有 2 批貨。 真係同另一個開箱文有參差希望自己拎果隻都好彩啦

toysfun 發表於 26-1-2018 09:50 AM
睇左最新的開箱, 雖然無版7成, 但又唔係咁恐。 係咪燈光定有 2 批貨。 真係同另一個開箱文有參差

https: ...

多謝師兄欣賞,我已在樓上分享條片啦,條片係小弟拍攝的,謝謝支持{:1_208:}

wow!{:1_377:} Thank you for sharing your review video 師兄! The figure doesnt look too bad from your video wor!:61:

DVD迷 發表於 26-1-2018 05:44 AM
https://youtu.be/bqCkREfBRpQ

有配樂有字幕,好正
DVD迷 發表於 26-1-2018 10:20 AM
多謝師兄欣賞,我已在樓上分享條片啦,條片係小弟拍攝的,謝謝支持
...

多謝 C 兄分享。 咁睇可能的確有批出自某個工人手上係特別差
多謝,最重大家睇得開心小弟已好滿足了{:1_235:}