Toysdaily 玩具日報

查看: 56686|回復: 98

[3A/ threezero] Threezero X《長城》「鶴軍將領」林梅(景甜)

Threezero X《長城》(The Great Wall)第二彈!身著藍色鎧甲,身輕如燕的「鶴軍將領」林梅(景甜)1:6可動人偶將於2月21日早上9時正在 www.threezerohk.com 接受預購!定價 HKD1310�USD168(全球包郵)。

如果您在我們的舊網站(www.threezerostore.com)擁有帳戶。您必需在新threezero官方網站重新註冊,過程簡單快捷方便。

「鶴軍將領」林梅1:6可動人偶身高約11“(28厘米),忠於電影美貌的精美頭雕及像真植髮。度身定做的特色裝甲及豐富的裝備武器。精緻的長劍,扇刃,劍鞘和三對可交換手型。

《長城》(The Great Wall)林梅(景甜)1:6可動人偶詳細內容:
忠於電影形象的精美頭雕,像真的植髮效果;
身高約11“(28厘米)高可動素體。

度身定做的特色裝甲,配以出色的金屬塗裝效果包括:
上身盔甲和印有鶴軍標誌的精美披風;
鱗甲;
肩甲;
護臂甲;
內衣;
腰帶;
長褲;
大腿裝甲和護甲;
長靴。

各種武器包括:
長劍與劍鞘;
扇刃與劍鞘X2。

交換手型:
一對拳頭;
一雙放鬆手型;
一對持刀手型。

*圖片只作參考,產品以最終貨物實物為準。

[url=https://static1.squarespace.com/static/52c6b0f2e4b0c00ce76a5875/58a4effc9de4bb98b067b469/58a4f0133a0411cf57a0cf33/1487204374149/GW_Lin+Mae_4083.jpg]

冇睇套戲,唔知係乜水, :DD
不過隻figure overall又幾靚,好過HT d女女 :46:
都幾似

而且套衫造得很漂亮

還好沒在玩12"
的確係幾靚
暫時睇
女人面做得好過HT
遠睇以為真人海報,真超靚,唔知大貨會點呢?
三零既野。。。信住一半先啦
官圖的而且確係好靚,但大貨一定唔及。
之前某廠出隻妙麗勁似,但大貨真係小喇叭!

側面一流,正面都唔錯了

叫阿嘉拎上玩具TV promo 下啦:handshake:
期待 其餘4將軍同劉華
好想知邊個會買?
景甜個老豆大量入貨送比人?
套戲垃圾, 個演員唔掂, 唔係有背景條女邊會有戲拍
但係個figure睇相係做得唔錯
lili 發表於 16-2-2017 02:34 PM
套戲垃圾, 個演員唔掂, 唔係有背景條女邊會有戲拍
但係個figure睇相係做得唔錯

梗係啦!! 甘既背景, 夠膽整得吾似咩? :x
BTW, 唇線用黑線好礙眼

呢套戲,真係不敢恭維,搞到中唔中西唔西, 定係佢想做到中國版魔戒咁呢?真係算把啦。。。
睇大貨先至決定啦。而家D美圖秀秀已經專業過執相佬㗎啦。
大貨希望做到咁靚:handshake: