Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] Threezero X《長城》「鶴軍將領」林梅(景甜)

做得都幾似景甜,大貨唔知keep唔keep到呢
唔好話條女後台套戲得唔得呢D野,睇件野質素一定好過隔離咩"飢餓遊戲3"哥隻垃圾......
點解貴過前面位鬼佬? 中國人好呃D?
驟眼望落去面相好似林夏薇?!

因第一次想買THREEZERO野,有D野想問下:
上THREEZERO網訂同落7仔訂,於價錢/附件/派貨日期/保養有無差別呢?
先謝謝知道既C兄解答...:64:
bbq1120 發表於 17-2-2017 11:28 AM
上THREEZERO網訂同落7仔訂,於價錢/附件/派貨日期/保養有無差別呢?
...

THREEZERO網訂會派貨先。

明白了,謝謝DICK大!!!  發表於 17-2-2017 12:04 PM
bbq1120 發表於 17-2-2017 11:28 AM
...

保養沒有分別,都是threezero。threezero訂可以送去你屋企,7仔訂有時就平D

清楚晒,多謝C兄解答!!  發表於 18-2-2017 12:41 AM
neo.L 發表於 17-2-2017 01:24 AM
唔好話條女後台套戲得唔得呢D野,睇件野質素一定好過隔離咩"飢餓遊戲3"哥隻垃圾......

講得岩-,-其實我好鐘意"飢餓遊戲"呢套戲,但做咩出得咁垃圾架......反而長城呢個出得幾好,但出戲.....中國版POWER RANGERS.........
服左3zero
呢套戲既拉臣都夠膽拎
zzzk1990 發表於 18-2-2017 11:25 AM
服左3zero
呢套戲既拉臣都夠膽拎

http://www.threezerohk.com/

睇張upcoming相似乎會出埋劉德華但係就冇麥迪文
neo.L 發表於 17-2-2017 01:24 AM

今時今日個隻飢餓遊戲3 真係得淡笑....
zzzk1990 發表於 18-2-2017 11:25 AM
服左3zero
呢套戲既拉臣都夠膽拎

可能大 license 都比 hottoys 等大廠霸晒…
真心講好似,雖則對呢套膠戲無愛亦真心覺得on9!
但對隻figure真心認同佢有誠意用心!
個人相信呢d大陸頭樣成品都有像真9成亦係有實物先敢post(座山雕為實例9成還原)
唔似d大廠純收訂,出親都離撚晒罩---e.g. Hottoxx & enterbxx
What kind of background 景甜 has?

我無睇過套戲,又無留意新聞,我都想知...  發表於 19-2-2017 12:08 AM
頭雕好吸引, 對套甲就不感興趣了......