Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Avengers: AOU 1/6th scale Hulkbuster Collectible Figure

對A2無咩大愛, 但呢隻咁大件, 的確好少有, 如果有閒錢, 我都會訂.

利申 我貪大, 所以入左144...... 係米叫新自護.
有史以來第一次,我同情香港的 HT 玩家

$2,500 訂金,預定時間有限制

雖然香港的 HT 全世界最便宜,但也太過份吧 :die:
Way too big!
Way too expensive!
it looks soon good!!!!!!!
Avengers 2, 出得太密,出得太急,轉眼呢隻已是第五隻,還有後面的陸續有嚟 :60:
buddylee 發表於 4-3-2015 07:54 AM
Avengers 2, 出得太密,出得太急,轉眼呢隻已是第五隻,還有後面的陸續有嚟

阿大哥、A2仲有2,3個月上画、E家吾出(様版+訂)、出貨要等幾耐!??
buddylee 發表於 4-3-2015 07:54 AM
Avengers 2, 出得太密,出得太急,轉眼呢隻已是第五隻,還有後面的陸續有嚟

唔到HT唔急,一來角色太多有部份角色仲可能唔止一個造型
唔盡早出,後面嗰啲要出嘅時間拖得太耐就變相要放棄.

二來邊個知套戲點?好睇?爛片?啲角色有無表現?
好似當年滿大人咁,諗住無得輸嘅最經典奸角變咗咸濕伯父.
所以好似奧創 H.Buster呢啲大投資又要賣得貴嘅一定狂推先,點知會唔會出幾十秒就畀人打散變廢鐵
唔係唔想買Hulkbuster,而無論收起或display都極難
有時我真唔明白,你收得咁貴,點解唔做好啲呢,人地做合金高迪安都可以放到兩隻機體入去,一樣可動,又可能動得有型,價錢又平,你想收5仟蚊,本來唔係大問題,最大問題係隻mk33得平身有鬼用啊,就算可以取出來都冇用來……得返平條屍都唔好玩:angry:

咁都話急?最好上畫前出晒收訂仲好,唔想等到無晒熱情…師兄你係咪銀包頂唔順呀?
所以我都係留返啲彈藥去訂黑寡婦3.0和新版鷹眼好過了,反正上隻鷹眼我冇入到:^
天威勇士 (不知有沒記錯?) , 六神合體 都可以原隻機械人放入去 , 又不影響可動 , 點解 ht 次次出半身?

如果可以原隻人放入去 , 我6k都訂
wing1123 發表於 3-3-2015 10:06 PM
真係唔明fb有條傻仔話個訂價合理.....頂盡值$4500....可能佢做慣水魚後追神物..追到連個價都麻木佢

on dog dog don tam ?????
toys991 發表於 4-3-2015 09:46 AM
天威勇士 (不知有沒記錯?) , 六神合體 都可以原隻機械人放入去 , 又不影響可動 , 點解 ht 次次出半身?

...

如參照BANDAI合金魂的定價與性能,

我覺得 HULK BUSTER  5K 都應該要做到 放入去.  
不肖生 發表於 4-3-2015 08:50 AM
唔到HT唔急,一來角色太多有部份角色仲可能唔止一個造型
唔盡早出,後面嗰啲要出嘅時間 ...

講得岩...

老實講, 呢隻野得個大, 設計線條我覺得唔靚, 外型睇似好多零件砌砌埋埋咁

最怕真係一出場, 同 hulk 格兩拳已經解左體...咁就好笑了