Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Avengers: AOU 1/6th scale Hulkbuster Collectible Figure

Mark XLIII bust inside the Hulkbuster(胸像) + 5100 HKD個價錢, 咁sideshows 應該要750 USD(幾乎要6k )
HT D ironman可動都成日有限,咁大只D手腳咁粗D可動性就應該會更加差,仲要賣咁貴..咁今次個賣點系咩?個size? 夠多燈?
對只野完全冇曬興趣,只hulk又出成咁,A1齊唔到人,A2今次都應該系唔會齊人
玩doll 既,一只1:3 DD(不是限量)也致少6-7千。未計其他補品

睇你有無愛啫!
利申,A2 無興趣
wingsiu 發表於 3-3-2015 11:27 PM
Mark XLIII bust inside the Hulkbuster(胸像) + 5100 HKD個價錢, 咁sideshows 應該要750 USD(幾乎要6k  ...

今次角色好似多過AV1,齊人真係有難度,我目標只係想齊返6位基本腳,其他真係睇情況,奧創唔靚又無件,HULKBUSTER太大又太貴,已首先放棄
全職玩具獵人 發表於 3-3-2015 11:38 PM
今次角色好似多過AV1,齊人真係有難度,我目標只係想齊返6位基本腳,其他真係睇情況,奧創唔靚又無件,HU ...

我都係淨入6位主角,奧創就睇下點先啦,個人覺得可有可無
隻Hulkbuster一早預左要買,雖然比想象中貴,但無理由唔入

d staff都話可動性底,所以應以PPS出!再加上咁大隻,應該唔輕,d支撐希望唔會化學啦!但有樣肯定的,到時大貨d戰損痕,一定唔會好似而家板咁,一定變番小學雞級數!大家要有心理準備!
wingsiu 發表於 3-3-2015 11:27 PM
Mark XLIII bust inside the Hulkbuster(胸像) + 5100 HKD個價錢, 咁sideshows 應該要750 USD(幾乎要6k  ...

sideshow price will be over 800USD, considering the logistic cost.
玩具都係睇自己喜好,個人對人形興趣不大,A1&2 figure都無買過,慳埋錢夠買呢隻有餘。
BigOil 發表於 3-3-2015 11:54 PM
d staff都話可動性底,所以應以PPS出!再加上咁大隻,應該唔輕,d支撐希望唔會化學啦!但有樣肯定的,到時 ...

咁既身形都預左可動唔會高得去邊
HT舊化不嬲都做得求求其其...
Zeus宙斯 發表於 3-3-2015 06:43 PM
Hulk我都訂左set裝,雖然期待呢隻,但擺5到成隻43入去,仲要non diecast,pass算了

agree la
又膠又放吾入成隻43, 無了佢個精華所在!{:1_216:}
2littlemoney 發表於 3-3-2015 07:08 PM
原來裏面隻 mark 43 係可以攞出泥的, 正!
仲有個頭應該可左右移動, SB 果隻移左去左邊。

你指胸像可拎出來擺?{:1_203:}
成隻放到入去就正{:1_203:}
其實有冇vip 師兄唔訂?

我想訂但過左心中價位........:help: 4千尾就考慮
bin 發表於 4-3-2015 12:31 AM
agree la
又膠又放吾入成隻43, 無了佢個精華所在!

如果呢隻係diecast就重到不得了,相信一般display櫃既玻璃未必頂得順

43擺唔到入去都好正常,雖然結構上可以做到,但實會進一步影響可動 = =
James_Cheese 發表於 4-3-2015 12:33 AM
其實有冇vip 師兄唔訂?

我想訂但過左心中價位........ 4千尾就考慮

我都心大心細中~~
不過好老實講句..vip都4千9百幾..
唔差多一百幾十去買..反正都用果舊錢~~
我個人意見
zoreyoi 發表於 4-3-2015 12:53 AM
如果呢隻係diecast就重到不得了,相信一般display櫃既玻璃未必頂得順

43擺唔到入去都好正常,雖然結構 ...

有種直覺ht會重出尼款..到時係diecast版~~~
Erik_Stallone 發表於 4-3-2015 01:20 AM
我都心大心細中~~
不過好老實講句..vip都4千9百幾..
唔差多一百幾十去買..反正都用果舊錢~~

5千心理關口好難過