Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Avengers: AOU 1/6th scale Hulkbuster Collectible Figure

featuring a Mark XLIII bust inside the Hulkbuster  只有半胸定ht將手同下半身另外用配件附埋?
DVD迷 發表於 3-3-2015 09:12 PM
下,得半身,不是一隻

諗到諗到點會係全隻放入去呀…
DVD迷 發表於 3-3-2015 09:11 PM
唔好意思,師兄,小弟想問過清楚明白啲,我意思話訂呢隻係唔係包理Mark43在內………

yes, but its just kind of a mark 43 bust.:he:
黑 發表於 3-3-2015 09:17 PM
諗到諗到點會係全隻放入去呀…

完全明白了,謝謝
2littlemoney 發表於 3-3-2015 09:30 PM
yes, but its just kind of a mark 43 bust.

清楚明白晒了,謝謝
出貨時,就有超級VIP價。
jeffloh 發表於 3-3-2015 05:29 PM
叫得"hulk"buster, 應該只會用來對抗hulk, 問題是可以捱幾耐. 我自己認為打5分鐘已經算長了.

1分钟最多:78:
老實說,真的不要上去看實物~~ :36:選擇去看已經心動了一半,看了之後便會自動比錢:57:
真係唔明fb有條傻仔話個訂價合理.....頂盡值$4500....可能佢做慣水魚後追神物..追到連個價都麻木佢:DD
smartboy 發表於 3-3-2015 09:53 PM
出貨時,就有超級VIP價。

呢隻唔多人訂,有興趣o既已經去左訂,訂左就唔會放,無興趣o既就會嫌大、嫌唔夠位、嫌貴,點都唔會買。成本高,炒家又唔敢博,咁出貨量就會少。如果師兄有愛,奉勸早日科水,以免超級VIP價攞唔到之餘仲要食炒價。個人就一定唔會訂,到真係有多餘錢,又真係有非後追不可o既理由先再考慮高追都未遲
過5K一隻膠玩具:what:,我放棄了,去多次台灣好過:)
dewback 發表於 3-3-2015 10:07 PM
呢隻唔多人訂,有興趣o既已經去左訂,訂左就唔會放,無興趣o既就會嫌大、嫌唔夠位、嫌貴,點都唔會買。成 ...

agree,  隻嘢一定炒唔得起, 但又唔會跌得去邊.
但最怕到時d人睇完套戲先心郁郁去訂, 就一定比人遲玩幾個星期.
隻HULKBUSTER要5千大洋都差不多價,明顯係MARK43 + MARK 38,2千加3千等如5千,HAHAHA.......
好啦..佢終於出黎啦..
不過我諗住再下一個月先訂..
聽日我先上去睇實物~~哈哈..
HT如果可以做分期付款,可能會多d人買。小弟15,16中,呢隻係有特色,買一隻,有1.5隻 Ironman