Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Avengers: AOU 1/6th scale Hulkbuster Collectible Figure

多d人訂重好,到時如果出得靚可以容易d執現貨:x
如果出到38咁差可以pass
$5100去到轉日本了
5K!!強国人話好平!!!
玩具係好玩,但係五千蚊可以做好多野喇,出俾外國人買架?....
地獄滾球 發表於 3-3-2015 08:16 PM
我眼見$5100都大把人訂…包括我自己…

同身邊一班朋友都訂…

呢樣真,,我上去訂都估唔到真係不小人都訂
milkgaryjeff 發表於 3-3-2015 05:09 PM
5k?
買部電話都去o左啦.....噢,我真係買部電話好過

no, 電話折舊得好快, 隻 Hulkbuster 會保值好多.
講真,唔係買唔買得起的問題,係值唔值得買,以A2的 fans 黎講,呢隻真係必入,但若以玩具玩家黎講,我寧願買3A隻 Titan好過啦
hawker 發表於 3-3-2015 08:37 PM
呢樣真,,我上去訂都估唔到真係不小人都訂

可能個個都諗住首日單早些玩, 但呢隻超大盒, 派貨第一日絶大機會只派第一日單, 可能仲係幾點前個隻.....
2littlemoney 發表於 3-3-2015 07:08 PM
原來裏面隻 mark 43 係可以攞出泥的, 正!
仲有個頭應該可左右移動, SB 果隻移左去左邊。

下,如果聽你咁講,即係5k等如訂左2隻???:@
DVD迷 發表於 3-3-2015 08:52 PM
下,如果聽你咁講,即係5k等如訂左2隻???

yes, HT is so kind to us! :x
7點鐘左右上左 20樓, 諗左10分鐘,最後都忍唔住訂左,無排長龍, 條龍只有幾個人,SALES 哥哥話心口可打開,好似MONGER 咁放個半胸像,半胸像可取出來。

睇 HT FB 講好似得半身... 我估好似 monger咁.
留錢留位畀隻1/4MK43!

唔好意思,師兄,小弟想問過清楚明白啲,我意思話訂呢隻係唔係包理Mark43在內………:shiny:
Den723 發表於 3-3-2015 09:03 PM
7點鐘左右上左 20樓, 諗左10分鐘,最後都忍唔住訂左,無排長龍, 條龍只有幾個人,SALES 哥哥話心口可打開 ...

下,得半身,不是一隻:cool: