Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 千值練 METAMOR-FORCE 超獸機神斷空我 ~ 鷹戰機(單體) ~

等睇改善膊頭,然後齊齊小佢!
我都岩岩訂左,諗住到貨時將D金色噴番做黃色
我都訂左,雖然貴左d,但係話曬都係得1500隻
關節會唔會改良架......一陣又自爆....
原色冇買, 今次忍唔住訂了~
禁貴?原色靚D喎..y拍上星期兩金牛無出手:no:
身體是誠實的, 訂了:49:
想訂埋呢款...但好驚關節
超電磁小露寶 發表於 1-3-2016 07:05 PM

請問千值練網店link是什麼?同限值練網店一樣嗎?

在旺角千值殿訂可以嗎?

另外,有沒有師兄知呢個版本的黑翼係咪只是對翼由藍轉灰?其他配色都一樣嗎?謝謝!
沒辦法∼指兩有個地方可以訂

請參考

【預訂開始】
千值練第二款限定商品 -「METAMOR-FORCE 超獸機神斷空我∼real type color ver.∼」登場!

本產品只於以下兩間網店接受預訂,不作一般販售,全球限量1,500隻。欲購從速!

日本以外地區【D4】
http://www.d4toys.com/index.php

日本地區【限值練】
http://gentinel.net/ja/

【Pre-order Starts】
Here comes the second limited item from Sentinel – “METAMOR-FORCE DANCOUGA∼real type color ver.∼”!

This item can only be pre-ordered at the following 2 online shops, no distribution and limited to 1,500pcs worldwide. Pre-order it now!

For sales outside Japan【D4】
http://www.d4toys.com/index.php

For sales in Japan【Gen-ti-nel】
http://gentinel.net/ja/

雖然軍綠色的主體好有軍事feel, 但相比起原色,就顯得佢似量產型咁。

都係原色比較eye catching.
haha19880311 發表於 1-3-2016 07:31 PM
請問千值練網店link是什麼?同限值練網店一樣嗎?

在旺角千值殿訂可以嗎?

應千值殿應該可訂,我有朋友隻限值練ultraman都係千值殿訂的!
williamman00 發表於 1-3-2016 09:01 PM
應千值殿應該可訂,我有朋友隻限值練ultraman都係千值殿訂的!

本產品只於以下兩間網店接受預訂,不作一般販售,全球限量1,500隻。欲購從速!
只會係網店發售