Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] AVP 1/6 Scale Elder Predator Collectible Figure

Erik_Stallone 發表於 31-10-2015 09:45 PM
黎緊下年應該無咩特別出~預佢都係sw/ironman~

的確有點可惜....我就對雷神好失望
taskmutli 發表於 5-11-2015 09:53 AM
的確有點可惜....我就對雷神好失望

師兄意思係AOU THOR?
何解好失望.???
Erik_Stallone 發表於 5-11-2015 06:50 PM
師兄意思係AOU THOR?
何解好失望.???

好多人話係似"真人",我認同,可惜係第二位演員(美劇"lost"其中一個)....
限定版睇張官圖都覺得震撼,但aou就hea 影同合口頭,無疑地係隻平民版比抽唔倒/non vip既朋友一嘗露臂版既美夢....
當然我有限量版會開心因為擺post真係唔錯,就算連配件都完勝....如果aou用返舊頭我諗又會畀人話hea出及侮辱左隻限量版,但作為玩家當然想佢不斷改良同愈來愈好...
btw, Aou 對鞋係原設定,但見倒個公仔變左人喇...似一個水喉匠多過似個神.....至小o係動漫展睇對鞋都係限量版對鞋....
taskmutli 發表於 5-11-2015 09:28 PM
好多人話係似"真人",我認同,可惜係第二位演員(美劇"lost"其中一個)....
限定版睇張官圖都覺得震撼,但aou ...

咁我就無師兄咁講究了..
我自己只有係隻figure係度.自己中意果個角色就會入..
所以ht出左3百幾隻..我得3隻.
我得史泰龍(轟天猛將1) 狼人(dofp) 同雷神4.0(之前1.2.3)都無..
黎緊睇下ht有咩公布..
Mark 4/6, Anakinskywalker , x-men下年既天啟/magneto. 白髮版t800.
暫時我以上想佢出既都未有公布~~mark 4.6 anakin好大機會會有.遲早問題~~
後者2個..我相信ht唔會出~~
Erik_Stallone 發表於 5-11-2015 09:47 PM
所以ht出左3百幾隻..我得 ...

哈哈,我未至於狂追果類人,我對雷神亦無大愛,何況套戲..但見限量版既官圖同會場figure辦相,只可講既係想擁有佢既意慾!!講真主角根本唔突出亦身材唔令,但限量版係將佢美化左,再者向來predator Dutch 包膠body 根就一票難求,你見倒呢隻限量版就會好想要...
到佢送埋件袍,你就會覺得呢隻真係抵到呢..
Erik_Stallone 發表於 5-11-2015 09:47 PM
所以ht出左3百幾隻..我得 ...

我係t迷,但係我只會買堅中意既角色,唔會翻出照儲...因佢愈出既大頭仔版愈出愈差....同最近套戲真係太xx了...同我原先既推測中9成
taskmutli 發表於 5-11-2015 11:56 PM
我係t迷,但係我只會買堅中意既角色,唔會翻出照儲...因佢愈出既大頭仔版愈出愈差....同最近套戲真係太xx ...

如果佢黎緊尼隻跌破原價我都會考慮入一入~~
Erik_Stallone 發表於 6-11-2015 09:06 PM
如果佢黎緊尼隻跌破原價我都會考慮入一入~~

配件同令人轟動晚情況都欠奉....應該唔會炒起,反之更令舊版dx13之類升價
taskmutli 發表於 6-11-2015 09:12 PM
配件同令人轟動晚情況都欠奉....應該唔會炒起,反之更令舊版dx13之類升價

DX 13當年都想入..不過而家炒到咁..唔入啦..
dx13 唔算貴,係dx10貴

Hot Toys - MMS325 - Alien VS Predator : Elder Predator 到貨喇 ~ !
早前預訂o既顧客們請全部可以到 Hot Toys-Secret Base 取貨喇!
我都收到Hot Toys SMS,但係一堆亂碼,只見到英文字,估計係派貨!
剛才攞Mk45,見個員工攪緊display隻elder predator.
wkt2157 發表於 30-6-2016 01:36 PM
我都收到Hot Toys SMS,但係一堆亂碼,只見到英文字,估計係派貨!

good. really looking forward to it.
stockholder 發表於 30-6-2016 01:33 PM
Being released today...

師兄咁西利秒秒緊貼ht,為大家報料給讚{:1_377:}