Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] AVP 1/6 Scale Elder Predator Collectible Figure

如果無之前果兩隻...
單入尼隻又好似好怪怪咁..
有無師兄同我一樣.?~
Erik_Stallone 發表於 16-10-2015 10:38 PM
如果無之前果兩隻...
有無師兄同我一樣.?~

入過一隻 ancient predator, 但發覺可動性太低,呢隻 elder 仲小兩個  articulation points! 不再入了! 不過仍對 predator 2 隻 elder 有興趣!
我都係喜歡SS個類修長又壯碩的身形. 都係擺多過玩, 我喜歡型POSE多D.
Erik_Stallone 發表於 16-10-2015 10:38 PM
如果無之前果兩隻...
有無師兄同我一樣.?~

Celtic同scar咁似樣,入是但一隻夠
miller23 發表於 16-10-2015 11:35 PM

我兩隻都無~
亦因為兩隻都無..入尼隻好似好孤獨咁~~
2littlemoney 發表於 16-10-2015 10:50 PM
入過一隻 ancient predator, 但發覺可動性太低,呢隻 elder 仲小兩個  articulation points! 不再入了!  ...

哈哈...咁我主要都係擺係度唔郁既..擺定一個唔係好用位既pose就搞掂~~
我都無任何一隻avp, 但我有p2 elder, 所以都會入埋呢隻儲夠兩隻elder

實物塊紅袍縮咗水??
大貨最好唔該跟返張官圖.....
Lotus 發表於 17-10-2015 03:10 AM
實物塊紅袍縮咗水??
大貨最好唔該跟返張官圖.....

大紅袍無咩所謂~對我黎講...岩岩好就可以~
我15/16中...因為佢堅有霸氣...hahaha

終於等到呢隻!! :61:
冇儲開 predator 但又想入呢隻真係要三思, 你買得呢隻開左個頭, 之後一定心郁郁後追其他舊款儲多幾隻, 這又是另一個坑的開始 ~
eb1815 發表於 17-10-2015 12:53 PM
冇儲開 predator 但又想入呢隻真係要三思, 你買得呢隻開左個頭, 之後一定心郁郁後追其他舊款儲多幾隻, 這又 ...

我就係擔心尼樣野..我草得好雜...只係買中意既..
唔知點解我總覺得...
predator / iron man 呢d 唔係人樣既toys 好易雕..
你話人樣就難雕得似,呢d根本就無口既,機械流線型同凹凸不平既野,同畫隻獅子老虎一樣,感覺真係好低楷既臉財工具,而又偏偏長做長有...令人費解
miller23 發表於 16-10-2015 11:35 PM

scar 雖然係主角,但覺得celtic較有代表性,search 打架片段都係以celtic 為主,再者celtic 既配件真係完勝scar直迫ancient predator ....

scar 雖然係主角,但覺得celtic較有代表性,search 打架片段都係以celtic 為主,再者celtic 既配件真係完勝scar直迫ancient predator ....