Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] AVP 1/6 Scale Elder Predator Collectible Figure

我都上去諗住訂,睇完實物,說服唔到自己訂
等有新波地, 我才會再次出手.
由於係AVP Fan
冇入第一版長老
所以收訂第一日就狗衝左去訂

之後佢放貨辦上SB
一睇實物...
對眼真係「善良」到呢...
不如去盡D配對嘉美尤星星眼俾佢啦
JohnnyM 發表於 23-10-2015 10:02 AM
由於係AVP Fan
冇入第一版長老
所以收訂第一日就狗衝左去訂

我都好中意佢.
全部都好吸引..係隻眼那野~~
快d出埋另一隻avp...
HIMMLER 發表於 17-10-2015 08:21 PM
少弟都有玩開這系列 ,我都係揀款呢儲 ,放幾張圖片分享下 !

太厲害.ching 一定好大愛
Erik_Stallone 發表於 17-10-2015 07:32 PM
下個目標一係佢..一係avengers既快閃銀..
除非佢突然爆一隻白髮版terminator~

而家ht出既野愈來愈離譜,好多都唔跟原著,就屎忽鬼加件唔知乜件做特別版,一係呢就膽套戲完全唔兌原著...一講起t伯伯就火都黎
taskmutli 發表於 26-10-2015 09:54 PM
而家ht出既野愈來愈離譜,好多都唔跟原著,就屎忽鬼加件唔知乜件做特別版,一係呢就膽套戲完全唔兌原著...一 ...

都無黑超LOOK..無那那加塊黑超落去~~
Elder P 我最後都無訂~
我諗佢2015年~2016年多數係STAR WARS主打~
Erik_Stallone 發表於 27-10-2015 06:59 PM

我o係fb 某d 玩具gp 淨係見倒瘋狂洗版...感覺似蟹貨多
taskmutli 發表於 30-10-2015 02:33 AM
我o係fb 某d 玩具gp 淨係見倒瘋狂洗版...感覺似蟹貨多

......................................
Erik_Stallone 發表於 27-10-2015 06:59 PM

Hulkbuster will be the star in 2016!
taskmutli 發表於 30-10-2015 02:33 AM

所以我無訂..我等現貨跌穿原價先入~~
2littlemoney 發表於 30-10-2015 02:42 AM
Hulkbuster will be the star in 2016!

我想佢出anakinskywalker~~同埋我諗我會後追黑武士~~
Erik_Stallone 發表於 30-10-2015 09:02 PM
所以我無訂..我等現貨跌穿原價先入~~

可能我真係無任何愛,同埋都咁多廠出左咁多年,相對你話ht翻出有咩咁特別?!白兵果類野都無雕功可言...通常d人係話d衫料耐用d......
taskmutli 發表於 31-10-2015 11:31 AM
可能我真係無任何愛,同埋都咁多廠出左咁多年,相對你話ht翻出有咩咁特別?!白兵果類野都無雕功可言...通常d ...

黎緊下年應該無咩特別出~預佢都係sw/ironman~