Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] AVP 1/6 Scale Elder Predator Collectible Figure

電影版不能放上頭,也不會放上膊頭
唔好比麥花寧、漫畫版同第一版hottoys 混亂左
起碼比個開口件啦 , 果2隻膠牙都甘慳....
今次係咪可以做到冇換嘴位既分模線先
係我又唔介意冇嘴換�冇得戴頭盔

AVP reboot唻講
三子淨番Chopper死都唔出2.0唔知想點

Vers 1.0
1. 本身面罩帶吾到, 冇燈的, 要夾硬蓋去上, 內附一個夾, 可以掛上肩甲
2. 要自己黐面上細毛,
3. 整体裝
電影裡無帶過mask,就唔洗整上頭,咁我諗電影裡都無開過個口,所以開口件都慳返了!
拿西就拿西,咪搵藉口喇!
neoneo 發表於 14-10-2015 05:47 PM
電影裡無帶過mask,就唔洗整上頭,咁我諗電影裡都無開過個口,所以開口件都慳返了!
拿西就拿西,咪搵藉口 ...

認同,好似ironman電影沒著過就唔連頭擺明想慳皮多過“忠於設定”,係玩具角度唔破壞設定下多d配件係玩家之福,好似43多個裂眼頭咁不知幾正

電影ironman 1 入面無爆過地,隻mk3 又整條爆地硬膠腰,ht 不忠於原著 :34:
等左好耐...終於出,手頭上仲有好多張單未找數...
啲人做皮位唔該HT換吓啲物料,啲新版我有幾隻都爆曬皮,而家啲新版真係唔敢買!:*
easy_biddings 發表於 14-10-2015 03:03 PM
請問有沒有大大知道呢隻同2014復克那一隻有甚麼分別?

上年果隻係predator2主角ko隻野後出現
呢隻係avp1尾出現
終於唔係星戰同avengers
不過其實只有頭雕和面具係新嘢, 心大心細中

計上次一鑊之後,今次做咗功課叻,無異議D細微位都跟返電影不逐一數喇.
跟得幾足就反而電影個人眼唔希望跟返太溫柔唔夠惡,大貨希望可以油返P仔怪獸眼喇.
想要異型女多d.......
正, 個人覺得哩隻絕對比1.0好好多!!
不過都係想HT重出Predalien多d~