Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] AVP 1/6 Scale Elder Predator Collectible Figure

Erik_Stallone 發表於 16-10-2015 11:59 PM
哈哈...咁我主要都係擺係度唔郁既..擺定一個唔係好用位既pose就搞掂~~

我兩隻都有,但覺得最賣點都係頭罩...而d刀仔真係太利,隻野又重身,所以收起晒d刀,免得行街時比佢隻手界到你hihi
Erik_Stallone 發表於 16-10-2015 11:59 PM
哈哈...咁我主要都係擺係度唔郁既..擺定一個唔係好用位既pose就搞掂~~

我兩隻都有,但覺得最賣點都係頭罩...而d刀仔真係太利,隻野又重身,所以收起晒d刀,免得行街時比佢隻手界到你hihi
taskmutli 發表於 17-10-2015 07:17 PM
我兩隻都有,但覺得最賣點都係頭罩...而d刀仔真係太利,隻野又重身,所以收起晒d刀,免得行街時比佢隻手界到 ...

下個目標一係佢..一係avengers既快閃銀..
除非佢突然爆一隻白髮版terminator~
2littlemoney 發表於 16-10-2015 10:50 PM
入過一隻 ancient predator, 但發覺可動性太低,呢隻 elder 仲小兩個  articulation points! 不再入了!  ...

下.....predator本身都唔係多關節,e而cut左咩位?
taskmutli 發表於 17-10-2015 07:13 PM
scar 雖然係主角,但覺得celtic較有代表性,search 打架片段都係以celtic 為主,再者celtic 既配件真係完 ...

同意呀師兄
所以其他師兄想後追,追隻celtic就夠
再唔係就追武士擺兩隻霸氣既係一齊

少弟都有玩開這系列 ,我都係揀款呢儲 ,放幾張圖片分享下 !
Erik_Stallone 發表於 17-10-2015 12:23 PM
大紅袍無咩所謂~對我黎講...岩岩好就可以~
我15/16中...因為佢堅有霸氣...hahaha

咁話曬都係一代長老,出黎行點都要霸氣既......:34:
紅袍我有所謂,因為都幾影響氣勢下對我來講.

師兄好似其實係好想要,只不過想揾人可以convince你個理由,哈哈!
HIMMLER 發表於 17-10-2015 08:21 PM
少弟都有玩開這系列 ,我都係揀款呢儲 ,放幾張圖片分享下 !

成隊p仔既氣勢不亞於ironman!!!

btw,舊袍靚好多!
Lotus 發表於 17-10-2015 08:35 PM
咁話曬都係一代長老,出黎行點都要霸氣既......
紅袍我有所謂,因為都幾影響氣勢下對我來講.

事實我的確想要.睇下黎緊星期三前去訂左佢~~
hahahaha...
Predator之中我始終中意wolf~
題外話...下年仲多野出..batman vs superman...ca3...x-men~
我反而想佢出x-men天啟同磁力王..等左好耐~~

Wolf我都好鍾意啊,不過學你話有排等.......  發表於 19-10-2015 07:19 AM
好耐下上網睇過外國玩家登張元老王座, 真係想建議H廠出埋張王座就完美了 !
HIMMLER 發表於 17-10-2015 09:36 PM
好耐下上網睇過外國玩家登張元老王座, 真係想建議H廠出埋張王座就完美了 !

雖然第一隻炒起左..
2.0型好多~霸氣好多~
未知會唔會有二輪既炒起.?

睇完實物,真係唔想訂,隻眼出事,官圖都叫ok,實物集眼十分慈祥
睇完實物覺得額頭好凸,眼神唔夠兇狠
BBCC 發表於 18-10-2015 04:37 PM
睇完實物,真係唔想訂,隻眼出事,官圖都叫ok,實物集眼十分慈祥

咁大獲.?
師兄有無Close up?
Erik_Stallone 發表於 18-10-2015 05:01 PM
咁大獲.?
師兄有無Close up?

冇呀,睇下有冇其他ching影,改返隻眼我就訂