Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有關 BUMBLEBEE 換件問題

2littlemoney 發表於 10-10-2015 02:53 AM
i once thought they were trustworthy. but not any more now.

已去信3A
cs@threeaonline.com
3zerocs@three-zero.com

仲有其他聯絡他們的方法嗎?
不知道星期6有冇人回覆
七仔係我心目中 己經係黑店, e世都吾會去。BTW系旺角, 轉賣變形金剛既玩具店叫 HB, 服務態度又系超衰, 大家要小心牙, 佢有代訂3A野架。
amox 發表於 10-10-2015 01:41 PM
七仔係我心目中 己經係黑店, e世都吾會去。BTW系旺角, 轉賣變形金剛既玩具店叫 HB, 服務態度又系超衰, 大家 ...

請問HB是那間?或者在那兒?謝謝
Knightmare 發表於 9-10-2015 11:59 PM
今次大煲...七仔見佢好似有D門面有D規模
我走左去訂網版文哥,仲落全訂做VIP......

祝師兄好運, sad貨無你份。
jcvcheng 發表於 10-10-2015 01:43 PM
請問HB是那間?或者在那兒?謝謝

信和 3/F 去 FB search 下 Hobbybaxx -- (baxx 係基地牙)
小弟係7仔買左現貨好彩冇事.....:42:
肥高911911 發表於 10-10-2015 02:04 PM
小弟係7仔買左現貨好彩冇事.....
如無意外,乖乖地比錢佢地就最開心
有事果時就唔係甘態度對你GA LA~

其實見七仔好多野訂,個老細好似又出公仔
又做網台,個朶陽哂,應該好 care 口碑喎。
如不是有鬼人搵佢訂野啊!
我隻 bee 響 TH 訂(貴七仔 280蚊), 取貨時

有問係米有 14天有壞包換,佢答可以
返泥換。但我想都未必有即換,始終不是
佢地自己產品,衹係代訂。they can use this
as an excuse!
3A 用呢個策略賣野所以價錢可以做平小小。
HT 自己出 d 野就一定即換,所以呢個世界
都係一分錢一分貨。

2littlemoney 發表於 10-10-2015 02:08 PM
其實見七仔好多野訂,個老細好似又出公仔
又做網台,個朶陽哂,應該好 care 口碑喎。
如不是有鬼人 ...

我都好似你甘諗先係佢到訂,但有問題時原來就唔係果回事,我朋友都話介紹錯呢間
kim702 發表於 10-10-2015 02:07 PM

其實個個老闆都系甘架啦,有時間都想做生意啦。但我地俾$既, 主要系要 service 。如果無 service,點解要幫你賣先。
amox 發表於 10-10-2015 02:16 PM
其實個個老闆都系甘架啦,有時間都想做生意啦。但我地俾$既, 主要系要 service 。如果無 service,點解要幫 ...

正解,香港消費,幫襯比錢果刻就笑笑口咩都得,錢就袋硬你,事後有事食自己,店員當你乞兒,繼續對下位客人笑笑口收錢

我之前也有在7仔訂3Atoy, 有缺件等了一個月也沒回音
如非在3A官網訂,自求多福吧
kim702 發表於 10-10-2015 02:07 PM

師兄!小弟係話件貨冇事咋∼:34:
肥高911911 發表於 10-10-2015 03:33 PM
師兄!小弟係話件貨冇事咋∼

我話你好彩冇事,我落訂等左10個月,而家仲要時間精神去爭取