Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有關 BUMBLEBEE 換件問題

kim702 發表於 9-10-2015 11:27 PM
我同番介紹我去7仔的朋友講番呢件事,都話一單生意就可以睇穿一間公司生意手法~~
唔會再叫人幫襯此店~!枉 ...

you can post your experience to 7仔的 facebook. let everybody
knows what they have been doing.
其實幾年前我中伏後也跟你一樣將整件事過程和感受也大篇幅地在這裏報導過了:blame:只是可能你當年仍未入坑,才會錯過哩{:1_203:}
今次大煲...七仔見佢好似有D門面有D規模
我走左去訂網版文哥,仲落全訂做VIP......

BEE我唔太驚,因為同官方訂
早知係咁我同返官方訂啦:no:
Knightmare 發表於 9-10-2015 11:59 PM
今次大煲...七仔見佢好似有D門面有D規模
我走左去訂網版文哥,仲落全訂做VIP......

我當初同你一樣諗法先去果到訂BEE~
只怪自己少年太無知~
錢就袋硬你,有時果時你就知~
kwff 發表於 9-10-2015 11:48 PM
其實幾年前我中伏後也跟你一樣將整件事過程和感受也大篇幅地在這裏報導過了只是可能你當年仍未入坑 ...

第一次買差唔多3000蚊玩具就中招~~
錯過CHING個POSE真係不幸.........
2littlemoney 發表於 9-10-2015 11:42 PM
you can post your experience to 7仔的 facebook. let everybody
knows what they have been doing.

不排除日後有進一步行動~~甘態度真係當客係乞兒甘~我唔係幫襯28蚊,係2800蚊~
我當年苦等及苦追他們幾個月才取回那figure(是鬆手鬆腳及外啡盒和內彩盒嚴重損壞了),衷心祝你比我好運哩。
kwff 發表於 10-10-2015 12:20 AM
我當年苦等及苦追他們幾個月才取回那figure(是鬆手鬆腳及外啡盒和內彩盒嚴重損壞了),衷心祝你比我好運哩 ...

意思係本來唔係鬆手鬆腳,最後回程後變左鬆手鬆腳???
初開箱時原本是很實淨的手腳及腰關折,維修回來後發現很鬆很易摟動不再實淨了,本來已上重下輕的figure若擺較動感pose時因手腰腳都軟了很不穩,現在只好罰企了:26:
kwff 發表於 10-10-2015 12:44 AM
初開箱時原本是很實淨的手腳及腰關折,維修回來後發現很鬆很易摟動不再實淨了,本來已上重下輕的figure若擺 ...

好有可能會同你CASE一樣~應該好好再提醒大家~真係比錢買難受~
kwff 發表於 10-10-2015 12:44 AM
初開箱時原本是很實淨的手腳及腰關折,維修回來後發現很鬆很易摟動不再實淨了,本來已上重下輕的figure若擺 ...

may be it is just another second hand figure they pick up for you from someone else!
just my guess.

七仔 boss even have got a podcast running on the internet,
so i once thought they were trustworthy.

2littlemoney 發表於 10-10-2015 01:15 AM
七仔 boss even have got a podcast running on the internet,
so i thought they were trustworthy.

CHING都話新貨維修後鬆手鬆腳,POSE擺唔到,最後要罰企,仲點信得過
kim702 發表於 10-10-2015 02:24 AM
CHING都話新貨維修後鬆手鬆腳,POSE擺唔到,最後要罰企,仲點信得過

i once thought they were trustworthy. but not any more now. {:1_224:}
stunning! {:1_374:}