Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有關 BUMBLEBEE 換件問題

kim702 發表於 9-10-2015 06:58 PM
7仔女職員表示,無話可以一換一,而且冇貨,就算有都唔會換比客,最多限一次送廠維修,我信佢地冇貨,因為派貨 ...

只限一次:blame: 係廠送番黎香港運送途中有損壞, 出左事, 點先。 我覺得衣間野甘吾負責任不如直接聯絡 3A 好過

換物問題2

BTW 想問除左係七仔可以訂到 exclusive version 重有邊處訂到?
amox 發表於 9-10-2015 09:58 PM
BTW 想問除左係七仔可以訂到 exclusive version 重有邊處訂到?

當然係3A官網 https://www.bambalandstore.com/
大懶熊貓 發表於 9-10-2015 10:18 PM
當然係3A官網 https://www.bambalandstore.com/

即系話要系香港訂exclusive, 一系七仔一系就 bambalandstore 啦。
amox 發表於 9-10-2015 10:21 PM
即系話要系香港訂exclusive, 一系七仔一系就 bambalandstore 啦。

not really, you can also choose TH or supermxn.
may be a few other places.
2littlemoney 發表於 9-10-2015 10:26 PM
not really, you can also choose TH or supermxn.
may be a few other places.

:35:我吾知 TH and superman 系邊:77:
amox 發表於 9-10-2015 10:36 PM
我吾知 TH and superman 系邊

superman 系唔系e間 ??   http://www.supermantoys.com.hk/
then where is TH ?  what is TH stand for ??
amox 發表於 9-10-2015 10:42 PM
superman 系唔系e間 ??   https://www.facebook.com/Superman-Toys-超人玩具-268034876568111/timeline/
t ...

toy hxnters! its only 5 seconds walk from supermxn store!
amox 發表於 9-10-2015 10:42 PM
superman 系唔系e間 ??   https://www.facebook.com/Superman-Toys-超人玩具-268034876568111/timeline/
t ...

toy hxnters! its only 5 seconds walk from supermxn store!
2littlemoney 發表於 9-10-2015 10:45 PM

oic thx 成日經過, 都唔知咩名:53:
amox 發表於 9-10-2015 10:49 PM
oic thx 成日經過, 都唔知咩名

it's ok. :^ ..............
kim702 發表於 9-10-2015 06:48 PM
一邊右膊頭係正常,接合位對位,膊頭扎實的

Ching請折哀。我幾年前在7仔第一次買嘢(也是一個2千幾蚊3AFigure)時便遇上與ching近似的不快經歷了,覺得這店的職員的確有D.....見過鬼之後都無再幫襯他們了。btw你準備等幾個月啦,他們才會將一隻已經鬆手鬆腳既大黃蜂交還你。我第2次買3A嘢(上3A官網)又唔好彩再度中sad,我將損壞部份影相email給3A,兩星期唔夠已收到他們寄來的補件自己攪掂了。下次知點㨂啦:58:
amox 發表於 9-10-2015 09:48 PM
只限一次 係廠送番黎香港運送途中有損壞, 出左事, 點先。 我覺得衣間野甘吾負責任不如直接聯絡 3A ...

我同番介紹我去7仔的朋友講番呢件事,都話一單生意就可以睇穿一間公司生意手法~~
唔會再叫人幫襯此店~!枉我仲想JOIN佢地VIP,
我家人話個女職員唔理佢,要個客同佢講4次以上唔該先灰氣講句等等~比錢買難受就係甘解~!
本人所講是事實之全部,多謝師兄提點,本人會保留所有追究權利~
幾千蚊見證香港玩具店生意手法同服務,真係物超所值~
而家件貨係佢地果到,講等待維修,有本事就溶埋去,毀屍滅跡~
錢唔係唔重要,但甘GE服務態度條氣完全下唔到~

大家買野之前停一停 諗一諗~
kwff 發表於 9-10-2015 11:21 PM
Ching請折哀。我幾年前在7仔第一次買嘢(也是一個2千幾蚊3AFigure)時便遇上與ching近似的不快經歷了 ...

早D見到你甘講就好啦~~我實唔落坑~!!
:sad:
香港人真係悲哀,對人衰又話苛刻,對人好,消費幾千件貨有問題都係對你乞兒~~~
我求佢地收我錢比我幫襯佢地~~