Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 兌現了....KA 1;9 42派貨了

可能條女已經知道上左賊船!以前舊舖條女都好慘,日日比客小,唯有用傾電話泥麻醉自己!
恭喜恭喜
新玩具~

可以用乜插呢?:p
請教 呢隻42有無攪左兩年?
39會何時現世呢?
我張單6月30日,差2個星期就1年
mokfung1985 發表於 18-6-2015 08:53 PM
我尋日上去訂野都係,但基於「你的樣子如何 你的日子也必如何」嘅道理,我決定原諒佢

佢態度同之前有好明顯分別(嗰日收HB嘅VIP訂時,因為現場客多,佢一定要幫手核對,邊有時間佢講電話,但態度都好正面,反而早兩日去,店內冷冷清清,佢咪喺度煲粥囉,問一句答一句)....讚壞!{:1_220:}
bigtomm 發表於 18-6-2015 10:32 PM
39會何時現世呢?

套戲都13年425上
未夠兩年既
:x
Awaiting Ching share the 42 photos & report:D
bigtomm 發表於 18-6-2015 10:32 PM
39會何時現世呢?

今年內會派多3隻ironman mark 43,太空加綠色水用(KA自己講,信唔信就自己決定)。

人哋上年6月先開訂, 點計都計唔到2年咁誇張呱?! 睇下日曆都計到喇! :he:

公平啲睇! 唔好為插而插, HT出嗰隻第1版42都等咗.........幾耐呢?? :36:

派左貨,但到到都吾見有報告
有無師兄攞左可以Share下?
非常期待Ching Share :78:
隔幾個月先派一兩隻,好難等到真正玩家 post 相!
去到KA店仍是那麼冷清,客得我一個揸單取貨,都係那位Yuki小姐坐陣....過程不用5分鐘,攪掂!(又係等我問到至答有14天保用期!)
臨走又受不住今日有位師兄嘅報告吸引而落訂hb+43頭盔一套,一個月後取貨....真失敗,話咗唔買又買!{:1_220:}
ChiuJai 發表於 19-6-2015 04:27 PM
去到KA店仍是那麼冷清,客得我一個揸單取貨,都係那位Yuki小姐坐陣....過程不用5分鐘,攪掂!(又係等我問 ...

請問Ching, hb+43頭盔一套幾錢? 我都有少少興趣:)