Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Avengers 2 復仇者聯盟2 電影討論區 - 嚴重劇透,慎入

科幻片,無需太認真
taifat 發表於 6-5-2015 04:55 PM
科幻片,無需太認真

令我諗起空想科學果本書 XD
This Map Shows How All the Future Marvel Movies Are Connected:~

http://time.com/3841234/avengers-age-of-ultron-marvel-movies-next/

IRON FIST都係今年??? :@

其實快銀可以將 子彈 用手指 督開就攪掂 ( see x men movie or comic ) , 不過A2 佢只係配角,將佢弱化左 , 應該無死到
quincy 發表於 25-4-2015 07:08 PM
完全無交代過咩事要出動mark 45

呢個問題,我老婆答我:Tony Stark 咁有錢,鐘意換衫就換衫,唔一定話要一套爛咗先換另一套。
咁都啱
Assassin 發表於 27-4-2015 12:54 PM
我睇第二次都覺得好睇咗

me2!! 第一次睇Imax 3D, 完全集中唔到! 跟住睇2D直兩個世界! 欣賞到動作之餘明白劇情, 簡直正呀!!!{:1_377:}
thomas325 發表於 9-5-2015 02:13 PM
呢個問題,我老婆答我:Tony Stark 咁有錢,鐘意換衫就換衫,唔一定話要一套爛咗先換另一套。
咁 ...

咁又係既
佢D車都有咁多架……
marveldchero 發表於 9-5-2015 05:48 PM
me2!! 第一次睇Imax 3D, 完全集中唔到! 跟住睇2D直兩個世界! 欣賞到動作之餘明白劇情, 簡直正呀!!!{:1_37 ...

本身整體畫面已經偏暗,加上動作場面快且亂兼大量移動物體...
呢套片睇2D絕對適合過睇3D.....
我就決定以後唔睇3D:(
wilson3a10 發表於 10-5-2015 10:05 PM
我就決定以後唔睇3D

第一集我都咁講...結果兩集睇哂imax 3d...{:1_376:}
marveldchero 發表於 11-5-2015 12:16 AM
第一集我都咁講...結果兩集睇哂imax 3d...

我真係睇到眼花, 跟唔切